Stílusos nyaktetkók, amiket azonnal magadra akarsz majd varratni

Stílusos nyaktetkók, amiket azonnal magadra akarsz majd varratni

Címlap / Stílus / Test / Stílusos nyaktetkók, amiket azonnal magadra akarsz majd varratni

A nyak hátsó fele, a gerinced tájékán mindig is népszerű tetoválós testrész volt – de mi van akkor, ha nem csak itt, hanem a nyak egész felületén gondolkodunk? Kicsit lázadó, és olyannak nem is ajánljuk, akinek komoly, tetoválást nem tűrő munkája van, hiszen nehéz elrejteni, de ha nem ilyen helyen dolgozol, és tetoválásban gondolkozol, érdemes felvenni a listára az egész nyaki területet. Mutatjuk az inspirációt!

A fül mögött

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A fül mögötti terület, a nyaki ívben nagyon szépen tetoválható környék, és igazi visszafogott, elegáns tetoválások helye is lehet. Persze ha be akarsz durvulni, különlegesebb verziók is léteznek, amelyeket ugyan kicsit elrejt a füled, de csak pont annyira, hogy még látszanak.

A nyak ívén

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Nagyon szépen végigkövetik ezek a tetoválások a nyakad ívét, ami kifejezetten elegáns is lehet amellett, hogy nagyon szép. Bármilyen mintában gondolkozhatsz, ami sokat jelent neked, ide aztán tényleg kifér egy rakás dolog. Arra azért érdemes figyelni, hogy itt is, mint minden nyaktetoválás esetében, akkor igazán szép a végeredmény, ha a tetováló vékony tűvel dolgozik.

A hajtőben

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ezeknek az az igazi nagy előnyük, hogy ha nagyon közel csináltatod őket a hajvonaladhoz, könnyedén elrejthetők, és bármilyen munkahelyen megállják a helyüket. Persze a copfot egy ideig felejtsd el, de bőven van olyan hajviselet, ami nem buktat majd le tetkófronton. A hajvonaladat távolabbról is lekövetheted, akkor már ugrik a rejtőzködés lehetősége, de ha nem ír elő ilyesmit a munkahelyed, teljesen felesleges is nem büszkélkedni a tetoválásoddal.

A nyaklánctetkó

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ehhez már azért kicsit bevállalósabbnak kell lenni, de ha szereted a tetoválásokat, és biztos vagy benne, hogy nem fogod megbánni, gyönyörű mintákat kérhetsz hozzá a nyakad köré. Olyan ez, mint egy örök kiegészítő, amit soha nem kell le- és felvenned, ráadásul nyáron, a lenge topokban kifejezetten vagány, ahogy kivillan.

A nyak eleje

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A nyakad elülső fele egy olyan vászon, amire visszafogott, elegáns kis tetkót is tudsz varratni, de teljesen tele is rakathatod mintákkal, ami már tényleg a nagyon bevállalós emberek sajátja. Azzal számolni kell, hogy ha ide varratsz, az nagyjából mindig látszik, része az első benyomásnak rólad, mivel nehéz eltakarni – ezért óvatosan válaszd meg, hogy milyen motívumot szeretnél magadnak.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást