Stílus / Arc

„Smink nélkül mentem el randira. Nem hittem volna, hogy ez lesz a reakció”

Krisztina 29 éves, ritkán sminkeli magát, nincs is hozzá különösebb tehetsége. De eléggé meglepte, amikor egy randipartnere szóvátette neki ezt.

“Sosem voltam az a típus, aki különösebben nagy figyelmet fordítana a sminkelésre. A szempillaspirált időnként bevetem, de azon kívül nem sok sminkcucc lapul a fiókomban, hiszen évente maximum két olyan alkalom van, amikor használom őket. Ezért amikor tavaly ismerkedni kezdtem a neten, és megbeszéltünk egy randit egy középkorú férfivel, nem sminkeltem ki magam. Behullámosítottam a hajam, felvettem egy klassz overált, és úgy mentem a találkozóra.

Maga a randi egészen jó is lehetett volna, ha egy óra, és némi bor után a srác fel nem teszi nekem a kérdést: ‘te sosem sminkeled magad?’

Elsőre nem értettem, miért olyan fontos ez, úgyhogy őszintén elmondtam, hogy nem igazán. Ekkor közölte, hogy pedig szerinte azzal még jobban nézhetnék ki, sőt, ő amúgy csípi a műkörmöket is, szerinte az is jól állna. „Jobban, mint a semmi” – hogy szó szerint idézzek. Lehet, hogy nem beszólásnak szánta, de én csak annyit tudtam hallani, hogy mennyire nem elégedett a külsőmmel. Nincs azzal baj, ha nem egyezik a véleményünk, de nem gondolnám, hogy egy első randin meg kellene változtatni valakit, úgyhogy nem is volt második.”

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Rita szereti a menő sminkeket, de épp egy ilyen randi ébresztette rá arra, hogy milyen fontos időnként a természetes külsőnket megmutatni.

„Bevallom, én szeretem a csinos sminkeket, és volt, hogy csak azért kifestettem a szemem, mert lementem a boltba. Az, hogy e nélkül menjek el randizni, számomra elképzelhetetlen volt, és ha valaki azt mondja, hogy egy nap mégis így alakul, el sem hittem volna. De megtörtént. Fél éve ugyanis megbeszéltem egy randit egy pasival, akivel amúgy a munkahelyemen gyakran összefutottunk. Még úgy gondoltam, előtte belefér egy edzés, mert felszaladt rám pár plusz kiló, és ha már megvettem a bérletet, ki akartam használni. Azonban elrepült az idő, késésben voltam, és választanom kellett: vagy sminkelek, vagy lezuhanyzok.

A másodikat választottam, így a randira még pont odaértem, de smink nélkül. Nagyon rosszul éreztem magam, már épp mondani akartam a srácnak 15 perc után, hogy kiszaladnék a mosdóba legalább egy alapsminket feldobni, amikor közölte, hogy mennyire jól nézek ki, sőt, nem tudja, mit csináltam a külsőmmel, de most talán még jobban is tetszem neki, mint a munkában.

Amikor elmondtam neki, hogy szimplán nem vagyok kisminkelve, közölte, hogy szerinte a természetes külsőm még szebb, noha a sminkes változat is szuper.

Azóta sokkal kevesebbet sminkelem magam, Tomival pedig épp most lett féléves a kapcsolatunk.”

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást