Életmód / Ezotéria

A Skorpió jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…” cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Skorpió vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és fedezd fel a jó tulajdonságaidat!

Mély érzésű

A külvilág felé nem mutatod, de nagyon érzékeny a lelkivilágod, ami egyáltalán nem baj, azonban vigyáznod kell, mert nagyon könnyen megsérülhetsz érzelmileg.

Rendkívül nagy tehetséggel olvasol az emberek lelkében. Képes vagy átérezni mások fájdalmát, és osztozni örömükben.

Különösen nagy intenzitással éled meg a pozitív és negatív érzelmeket egyaránt. Ha boldog vagy, madarat lehet veled fogatni, de ha szenvedsz, a poklok kínját éled át.

Kitartó

Elszánt természeted miatt a „nem tudom megcsinálni”, a „képtelen vagyok rá” és az ehhez hasonló kifejezések nem szerepelnek a szótáradban. Ha esetleg elsőre nem tudod kivitelezni a rád bízott feladatot, addig próbálkozol, amíg végül meg nem birkózol vele.

Olvastad már?  Te hol hordod a gyűrűt? Ezt árulja el rólad, melyik ujjadat díszíted

A magad elé kitűzött célokkal ugyanez a helyzet: addig nem nyugszol, amíg meg nem valósítod őket. A legnehezebb helyzeteket is képes vagy uralmad alatt tartani, előbb vagy utóbb minden problémára megtalálod a megoldást.

Megbízható

Szerencsésnek mondhatja magát az, akire barátként tekintesz, ugyanis rád mindig, minden helyzetben számíthat.

A családban is te vagy a „bármikor elővehető” családtag, aki sosem mond nemet a segítségkérésre.

A munkádra sem lehet panasz, mindent nagy odafigyeléssel és körültekintéssel végzel.

Még ha nem is tartozik az adott feladat a kedvenceid közé, akkor sem passzolod át másnak, és az is biztos, hogy határidőre elkészülsz vele.

Karizmatikus

Igazi vezéregyéniség vagy, és a végletekig kitartasz az igazad mellett.

Céltudatosságodat kiválóan kamatoztatod a magánéletedben és a munkádban egyaránt. Szakmai felkészültséged miatt pótolhatatlan munkaerő vagy.

Magas fokú intelligenciád, jó szervezőkészséged, kitartásod és céltudatosságod kiváló vezetővé tesz téged. Ha (még) nem vezetőpozícióban dolgozol, akkor valószínűleg te vagy a legtehetségesebb a csapatban.

Tanulékony

Átlag feletti akaraterőd jóvoltából, ha valamit meg akarsz tanulni, akkor azt meg is fogod.

Olvastad már?  Beléptünk a Halak időszakába: ezekre számíthatsz a következő néhány hétben

Még az olyan dolgokat is könnyedén elsajátítod, amik egyébként egyáltalán nem érdekelnek, mivel szereted a kihívásokat.

Képes vagy fogadásból megtanulni kínaiul, vagy éppen jogosítványt szerezni kisrepülőre. Nagyfokú intelligenciádnak és kitartásodnak köszönhetően minden esélyed megvan arra, hogy sikeres életet élj.