Csicseriborsó
Ez a közkedvelt hüvelyes zöldség tele van fehérjével és egészséges szénhidrátokkal, amelyek hosszú órákon át is képesek biztosítani, hogy ne érezd magad éhesnek. Szinte minden élelmiszerboltban találhatsz kész csicseriborsót konzervben vagy üvegben, amivel már csak annyi a dolgod, hogy lecsepegteted, és hozzáadod a salátádhoz. Ha egy ropogós feltétre vágysz, akkor pirított csicseriborsót is készíthetsz.
Ez kissé időigényes, de az ízéért megéri. Fűszerezd be tetszés szerint a csicseriborsót, majd pirítsd meg a sütőben. Amikor kihűlt, mehet is a salátára. Akkor pedig, ha csak szárított csicseriborsót kapsz, először egy éjszakán át áztasd vízbe, majd egy-két órán át forrald, és ezután halmozd a salátára, vagy igény szerint szintén meg is piríthatod.
Ez kissé időigényes, de az ízéért megéri. Fűszerezd be tetszés szerint a csicseriborsót, majd pirítsd meg a sütőben. Amikor kihűlt, mehet is a salátára. Akkor pedig, ha csak szárított csicseriborsót kapsz, először egy éjszakán át áztasd vízbe, majd egy-két órán át forrald, és ezután halmozd a salátára, vagy igény szerint szintén meg is piríthatod.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!