10 női ruhadarab, amit a férfiak utálnak

10 női ruhadarab, amit a férfiak utálnak

Címlap / Stílus / Divat / 10 női ruhadarab, amit a férfiak utálnak

Megkérdeztük a férfiakat, mi a véleményük bizonyos női ruhadarabokról. Nagy volt köztük az egyetértés…úgy látszik a női ízléssel néha tényleg gond van!

Boleró

“Egy nő úgy fest boleróban, mintha kinőtte volna a kardigánját! Soha nem értettem mire jó és miért tartják szépnek…” – Dávid
“A barátnőmön láttam már ilyet. Nem értem a lényegét, a derekát – ami, megjegyzem, mindig fázik – nem melegíti, a melleit pedig takarja!” – Szabolcs

Hárem nadrágok

“Mindig azt gondoltam ezekről a nadrágokról, hogy csak azok hordják, akik felszedtek pár kilót és nem akarják hogy észrevegyük. Nem tehetek róla, mindig ez jut eszembe, csak az alakhoz simuló nadrágokat szeretem látni a feleségemen.” – Dávid
“Mi a szép ebben a nadrágban? Így hívják, hogy hárem? Erről a szóról valami más jut eszembe, de ez a ruhadarab abszolút nem az…” – Szabolcs

Gumi papucsok

“Egyszerűen röhej ez a papucs, amikor meglátom egy női lábon nagyanyám jut eszembe kapálás közben!” – Dávid
“Nagyon rondák ezek a gumipapucsok. Kint a sarkad – ergo papucs- de előlről olyan mint egy holdjáró cipő.” – Szabolcs

Gladiátor szandálok

“A barátnőm is akart venni egyet, de szerencsére sikerült lebeszélnem róla. Most komolyan, mit szerettek rajta ti nők? Ok, hogy pántok vannak rajta, de ennyi?? Olyan mintha bőrtönbe zárnátok a lábaitokat!” – Dávid
“Első benyomásra be kell vallanom, hogy szadó-mazó gondolataim támadtak, de sci-fi filmekben is el tudnám képzelni! Azon kívül biztos vagyok benne, hogy a pántok vicces nyomokat fognak hagyni a bőrötökön.” – Szabolcs

Szőrme csizmák

“Első ránézésre nem jöttem rá mi ez, talán kutya vagy jegesmedve bocs? Egyértelműen nem szeretnék egy háziállatot az oldalamon!” – Dávid.
“Nem szeretem a szőrméket, szinte már allergiás vagyok a gondolatuktól is. Egyébként is, hogy nézne ki sárosan?” – Szabolcs.

Rojtos táska

“Ezeket a táskákat szerintem elfelejtették befejezni a gyártók! Ronda és riasztó az ilyen táska egy nőn, nevetségessé teszi az összhatást.” – Dávid.
“Az indiánfilmek jutnak eszembe róla. Ha belegondolok van benne valami szexi, de ahhoz szoknyaként kellene hordjátok!” – Szabolcs.

Biciklis rövidnadrágok

“Nem tetszik ezeknek a nadrágoknak a hossza. Pont combig ér, ami szerintem a legtöbb nőnek előnytelen. Legyen vagy rövid, vagy legalább térdig érő!” – Dávid.
“Kicsit túl sportos, nem szeretem a sportruhába öltözött nőket. Én a szoknya-magassarkú típusú szexi öltözködést szeretem látni a páromon.” – Szabolcs.

Pásztor nadrágok

“Eddig még nem figyeltem fel erre a típusú nadrágra, szerencsére a feleségem szekrényéből hiányzik. Hát igen, ez nagyon gáz! Van aki hord ilyet?” – Dávid.
“Mire jók ezek a formátlan nadrágok? Tudtommal a pásztorok férfiak, hordják ők! Ha a barátnőm egy ilyen darabbal állítana be, megjegyezném, hogy klassz törlőrongyot hozott a kocsimhoz!” – Szabolcs.

Népies blúz

“Nem vagyok népies öltözködés rajongó. Szerintem ezek a blúzok vizuálisan rádobnak pár kilót minden nőre!” – Dávid.
“Elhiszem, hogy a nők odavannak a kézimunkákért, de a férfi semmit sem lát rajta. Egy ilyen bő népies stílusú blúz egyáltalán nem mutatja ki egy nő alakját. Szerintem egy nőn a testhezálló felső néz ki a legjobban!” – Szabolcs.

Férfias farmerek

“Egy nő legyen nő, a férfi maradjon férfi. A női nyakkendőknek sem látom sok értelmét, de ezek a férfias nadrágok mit keresnek a nőkön? Most komolyan, van férfi akinek ez tetszik egy nőn?” – Dávid.
“A barátnőm akkor viselt ilyet utoljára, amikor kifestettük a szobát! Szerencsére nem minden nő kedveli ezt a stílust. Hol van ebben a nő hátsórésze?” – Szabolcs.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást