Szerelem / Párkapcsolat

5 „rosszlány” tulajdonság, amire buknak a pasik

1. Ügyel a külsejére

Egy rosszlányt sosem látsz melegítőben és nagy, vastag, kapucnis pulcsiban. Mindig csinosan van felöltözve, akár otthon van, akár bulizni. Tudja, hogy fontos a megjelenés és remekül hangsúlyozza vonzó külsejét, ami miatt olykor kicsit hiúnak is tűnhet, pedig csak tisztában van a természetes bájával. Egy átlagos lány hajlamos arra, hogy egy idő után ne tekintse fontosnak a külsőségeket és elengedje magát, ha már egy ideje kapcsolatban van. Picit elkényelmesedik, esetleg nem borotválja a lábát, nem sminkeli magát olyan gyakran, mint a randizós időszakban, pedig ez a férfiaknak igenis számít.

2. Féktelen az ágyban

A rosszlány tudja, hogyan csábítson el bárkit, remekül flörtöl és úgy bolondítja magába a férfiakat, hogy azok észre sem veszik. Nemcsak szexisen néz ki, hanem ízig vérig szexistennő. Sosem prűd, nem tesz úgy, mintha utálná a pornót és nem fél új dolgokat kipróbálni az ágyban. Nincsenek gátlásai, megmondja, amit szeretne, és viszonozza is. Vele sosem unalmas a szexuális élet, mert féktelen, szereti a testét és nem szégyellős.

3. Nem vár a sült galambra

Egyik rosszlány sem fog otthon ülni és szomorkodva várni, hogy rátalál a szőke herceg, aki megoldja minden problémáját. Az életét ugyanis ő maga irányítja, bármiféle mankó nélkül. Ha van segítség, elfogadja, de nem esik kétségbe, ha egyedül kell megoldania valamit.

Talpraesett, vagány és gondtalan, ami ugyan olykor felelőtlenségbe csaphat át, ő mégsem vár senkitől sajnálatot és nem is omlik össze, hanem megrázza magát és megy tovább.

Egy ilyen nőt nehéz levenni a lábáról és a férfiaknak imponál ez a fajta kihívás.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

4. Nem kertel

A jókislányok hajlamosak eltitkolni, ha valami problémájuk van, sőt, akár a férfi hibáit is magukra veszik. A rosszlány ilyet sosem tesz, egyből szól, ha valami nem tetszik neki. Lehet, hogy ideig-óráig kényelmes, ha a nő úgy tesz, mintha minden rendben lenne, de a férfiak nem értenek a kis célzásokból és finom utalásokból, így inkább azt értékelik, ha barátnőjük kerecperec megmondja nekik, ha gond van. A rosszlány pedig pontosan ezt teszi, mert van olyan határozott – és türelmetlen –, hogy ne tapintatoskodjon.

5. Tudja, mit akar

A férfiak nem szeretik a bizonytalan lányokat. Sok jókislány küzd alacsony önbizalommal és fél felvállalni önmagát, ez pedig nem vonzó egy férfi számára.

A rosszlány tudja, kicsoda és tisztában van az értékeivel, ezért sosem nem fél kiállni magáért.

Eltökélt és motivált, tudja, merre tart az életben és hogy ezt férfi nélkül is elérheti. Fittyet hány a társadalmi normákra és nem hajlandó beállni a sorba. Sokan lázadónak tartják, de titokban irigyek magabiztosságára és bátorságára.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást