Romantikus téli falusi üdülés Ausztriában

Romantikus téli falusi üdülés Ausztriában

Címlap / Kikapcsolódás / Utazás / Romantikus téli falusi üdülés Ausztriában

A puha ágyból közvetlenül a sípályákra, a sífutópályákról pedig a meleg kandalló mellé: a falusi üdülés romantikus hegyi gazdaságokkal várja Ausztria legszebb régióiban.

A falusi üdülés valódi családi üdülés, mert a szülők csak akkor elégedettek, ha a gyermekeik is boldogok. A felnőttek pedig garantálnak nem fognak unatkozni, ha egy kicsit több idejük marad magukra. A 220 ausztriai baba- és gyermekbarát szálláshelyen a házigazdák pontosan tudják, mit szeretnének a gyermekek egy üdülés alatt csinálni: a szénában ugrálni, állatokat simogatni, utazni a traktoron, tehenet fejni, mezítláb futkározni, gátat építeni a patakban, tábortüzet rakni, és így tovább.

A falusi üdülés Ausztriában szövetség bio-, egészség- és gyógynövényfarmjai az egészséges életmód témakörét állították kínálatuk középpontjába. Ez pedig az egészséges reggelivel kezdődik! Minden, ami elősegíti az egészséges életmódot, megtalálható a programkínálatban: a szalmafürdőtől a gabonaágyon keresztül az aktív, sportos tevékenységekig. A biogazdaság élelmiszerei éppolyan jelentőséggel bírnak, mint a vendégszobákban található természetes alapanyagok. A kereken 200 parasztgazdaságban élő és dolgozó gazdák gondosan megőrzik mindazt, ami már rég feledésbe merült volna.

Belebújni a sícipőbe és irány a sípálya! Az Ausztria legszebb télisportrégióiban található romantikus hegyi gazdaságokban töltött falusi üdülés egyedülálló téli élményeket kínál. Mielőtt azonban nekivágnak a sípályáknak és a kalóriák elégetésének, a háziasszonyok ízletes reggelivel gondoskodnak róla, hogy kellő energia-utánpótlással vágjunk neki a napnak.

A téli üdülés nemcsak a síelésről szólhat. A hideg évszak számtalan további lehetőséget is kínál a könnyed szabadtéri élményekhez: hótalpas túrázás, szánkózás, korcsolyázás, lovaglás vagy lovas szános kirándulás, sífutás vagy jégtekézés közben is kikapcsolódhatunk. A Falusi Szálláshelyek Ausztriában Szövetség vidéki szálláshelyei ideális feltételeket kínálnak mindehhez, mert csodás természeti környezetben találhatóak, elegendő teret kínálnak a gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt, a legtöbb étkezőben hangulatos cserépkályha csábít melegedésre, míg a kulináris élményekről házi készítésű finomságok gondoskodnak.

További információk a téli falusi üdülésről Ausztriában: www.falusiudules-ausztriaban.hu

//

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást