VIDEO Év végi fejlődés horoszkóp: ez az, amit még idén kell megfejlődnöd
Hozzávalók:
50 dkg csirkemell filé só frissen őrölt bors 1 evőkanál natúr joghurt 2 evőkanál búzacsíra 1 mokkás kanál fokhagymapor 1 mokkás kanál őrölt pirospaprika 1 tojás szénsavas ásványvíz olaj
Elkészítés:
A csirkemell filét felcsíkozzuk, enyhén sózzuk, borsozzuk.
A tojást felverjük, hozzákeverjük a natúr joghurtot, a búzacsírát, a fokhagymaport és a pirospaprikát. Sűrű palacsinta tésztát készítünk a hozzávalókból.
A megfelelő állag eléréséig szénsavas ásványvizet adunk hozzá.
A csirkemell csíkokat megmártjuk a fűszeres masszában, és forró olajban ropogósra sütjük.
A megsütött csirkehús falatkákat koktél paradicsommal és bazsalikom levéllel, fogpiszkálóval átszúrva tálaljuk.
Salátával kínáljuk.