Kikapcsolódás / Szórakozás / Szerelem / Szex

Mi van a pornó után? 10 pornósztár, aki visszavonulása óta példás életet él

Az alábbi tíz pornósztár viszont megtalálta számítását és a pornó csillogását maga mögött hagyva ma már példás életet él.

Tiffany Million, a magánnyomozó

Tiffany fénykorában a pornó ügyeletes rosszlányának számított, aki kifejezetten büszke volt színészi képességeire. 129 filmben szerepelt és mindent maga mögött hagyott, mikor találkozott jövendőbeli férjével.

Ma már boldog anyuka és saját, sikeres magánnyomozó irodája van.

Richard Pachecoból író lett

A kis Richard családja megdöbbent, mikor fiuk pornószínésznek állt, ugyanis rabbinak szánták. A Playgirl magazin egykori „Év Férfija” visszavonulása után írásra adta a fejét. Elképesztő életéről szóló memoárja bestseller lett és ma már csak akciófigura-gyűjtéssel mulatja az időt.

Mary Carey, akiből majdnem kormányzó lett

Mary Carey szinte berobbant a pornóiparba és karrierje csúcsán nem kevesebb, mint300.000 dollárt keresett havonta. Kétszer is próbálkozott Kalifornia kormányzója lenni, ahol ígérete szerint megadóztatta volna a mellimplantátumokat és legalizálta volna a melegházasságot. Sajnos nem választották meg, ezért ma valóságshow-szereplésekből él.

s_bukley/depositphotos.com

Randy West, a jótékony golfozó

A jóképű Randy állítása szerint több mint 3.000 nővel volt élete során és meglepő, de még mindig keresi az igazit. Nyugdíjas éveit jótékonysági golfversenyeken való részvétellel mulatja és büszke arra, hogy a mai napig nincs szüksége Viagrára.

Olvastad már?  5 túlságosan is elterjedt tévhit az orgazmusról
wikimedia.org

Crissy Moran a kolleganőin segít

Chrissy bikinimodellként kezdte és mindössze 30 filmben szerepelt, de munkássága elévülhetetlen, hiszen a mai napig hatalmas kultusza van az iparban.

Nem gazdagon vonult vissza és egy keresztény szervezet segítette visszatérni a társadalomba. Ő ezt nem felejtette el és ma egy olyan alapítvány tagja, amely a szexmunkásoknak nyújt segítséget.

John Leslie-ből festőművész lett

A sármos John karrierje csúcsán mindössze 40 napot dolgozott egy évben, mégis több mint 500 filmben szerepelt húsz év alatt. Visszavonulása után a művészet szenvedélyének hódolt, sikeres festőművész vált belőle és kiegyensúlyozottan élt 2010-ben bekövetkezett haláláig, melyet szívroham okozott.

 

Amber Lynn, az ingatlanügynök

Amber bátyja szexfilmeket rendezett, ő pedig követte bátyját az iparba. 17 éven keresztül filmezett, igazi állócsillag volt a pornó egén. Ma már sikeres ingatlanügynöksége van és boldog családanya.

Seka, a háziasszonyok gyöngye

Seka volt az első pornós „szupersztár”, aki kitört a szexfilmekből és fénykorában hollywoodi filmsztárok keresték kegyeit.

Olvastad már?  Nem csak egyféle orgazmus létezik! Hallottál már az A-, és O-pontokról?

Ugyan tudja, hogy nem tűnik átlagos háziasszonynak, napjait mégis főzéssel és kertészkedéssel tölti, saját weboldalából pedig jól megél.

Houston, a templomba járó anyuka

Houston volt az első pornósztár, aki egymillió dollárt keresett és a „legnagyobb gangbang” rekordját is ő tartja. Napjainkban már tisztességes életet élő egyedülálló anyuka, aki gyerekével vasárnaponként templomba jár és remek eredménnyel tanult ki ápolónőnek. 

Asia Carrera, a háztartásbeli zseni

Asia Carrera volt az első félig ázsiai pornószínésznő, aki úgynevezett A-listás sztárrá nőtte kis magát. 340 filmben szerepelt és meglepő, de a zseniket tömörítő Mensa szervezet tagja, aki az egyetemet hagyta ott azért, hogy felnőttfilmekben szerepeljen. Ma már Utah államban él és két gyermeket nevel, ahol a mormon diaszpóra miatt kevesen ismerik fel.