10 pontos útmutató a Oroszlán szerelméhez

10 pontos útmutató a Oroszlán szerelméhez

Címlap / Életmód / Ezotéria / 10 pontos útmutató a Oroszlán szerelméhez

Cikksorozatunkban sorra vesszük, milyen az élet az egyes zodiákusok mellett – vajon hogyan lehet közel férkőzni hozzájuk? Milyenek, amikor ismerkedni próbálnak? Mit tartogatnak egy komoly kapcsolatban? Természetesen nem csupán a csillagjegyünk befolyásolja a szerelmi életünket, de a születési képletben a napjegyünknek is fontos szerepe van. Lássuk, az Oroszlánok szívéhez milyen út vezet!

Ilyenek az ismerkedésben

Az Oroszlánokhoz a legtöbb ember vonzódik – nemtől függetlenül. Ennek oka az, hogy többségük jólelkű, segítőkész és mindenekelőtt optimista. Ezért aztán a legtöbb Oroszlán csak úgy fürdik a népszerűségben: bár közel kerülni nem túl nehéz hozzájuk, csak kevesen férkőzhetnek a szívükhöz. Az ismerkedést tekintve imádnak hódítani és kifejezetten szeretik, ha a kiszemelt megközelíthetetlennek tűnik. Bár semmiképpen sem teszik kockára a büszkeségüket, tehát szeretnek biztosra menni, nem tudod őket lenyűgözni, ha túl gyorsan beadod a derekadat.

Lételemük a hiúság

Sokat adnak a megjelenésükre, a környezetükre, de ezáltal mások véleményére is. Egy Oroszlánt sokkal előbb le tud törni egy negatív kritika (akár otthon, akár a munkahelyén kapja azt), mint más jegyeket. Éppen ezért, ha szeretnéd őrizni vele a jó kapcsolatot, akkor semmiképpen se sértegesd, végképp ne gázolj a büszkeségébe, mert ezzel örökre elvághatod magadat nála.

Nem félnek az összetűzésektől

Az Oroszlánok a legtöbbször végigjátsszák magukban a lehetséges végkimeneteleket, de kellően tüzesek ahhoz, hogy akár gondolkozás nélkül konfliktusokba bonyolódjanak. Amolyan hős lovagok, akik nem félnek nyíltan konfrontálódni, kiállni másokért, különösen a gyengébbekért. Ezzel aztán nyomban fel is hívják magukra a figyelmet, tettükért pedig jár a dicséret – ezzel két legyet ütnek egy csapásra, hiszen a jótettel az egójukat is ápolják. 

Ami biztos, egy Oroszlán férfi sosem fél majd megmondani neked, ha valami nem nyerte el a tetszését, és a véleményéért gond nélkül vitába száll majd

Megdolgoznak a luxusért

Két nagy vesszőparipájuk van: a luxus iránti igény és a lustaság. Bolygóállástól függ, melyik hatalmasodik el rajtuk, hiszen vannak szörnyen lusta, kényelemre vágyó és a feladatokat elhanyagoló oroszlánok, továbbá olyanok is, akik éjt nappallá téve gürcölnek a vágyott életszínvonalért. Már az első beszélgetések során kiderülhet, a te kiszemelted melyik csoporthoz tartozik.

Uralkodni akarnak

A legtöbb Oroszlán valóban úgy érzi, hogy kiskirály, és ezért jellemző rájuk, hogy életük legfőbb területein uralkodni próbálnak. Ők csak látszólag hajtják mások uralma alá a fejüket, és ez az állapot sosem tart sokáig, mert egyszerűen nem érzik így jól magukat.

Arra mindenesetre fel kell készülnöd, hogy két erős személyiség találkozása esetén az Oroszlán nem fog visszavonulni, sőt, még versenyre is kel, hogy megmutassa, ki a főnök.

Élvezik az életet

A luxus, a szabadság szeretete alapvető az Oroszlánoknál és nem azért keresik a pénzt, hogy éveken át kuporgassák.

Nem tesznek félre túl könnyen, mert szeretnek nagylábon élni, és nem gondolkoznak túl sokat, hogy megvegyék-e a szívüknek kedves tárgyakat, vagy éppen lefoglaljanak-e egy méregdrága nyaralást. Mindeközben azonban céltudatosak is, tehát szó sincs arról, hogy nincstelenül tengetnék a mindennapjaikat. Ugyanakkor tudják, hogy időnként muszáj lazítani, és ennek az érzésnek könnyen engednek is.

Vezető típusok az ágyban is

A szex nagyon fontos az Oroszlánok számára, szeretnek viccesen hivalkodni ágybeli teljesítményükkel, amiben a legtöbbször nem is igazán ferdítenek. Ahogy az életben, úgy a hálószobában is imádnak szerepelni, ezért bennük szinte mindig irányító típusú partnerre fogsz bukkanni. Persze nem arról van szó, hogy sosem engedik ki kezeik közül a vezető szerepét, de alapvetően azt kedvelik, ha ők irányíthatják az ágybeli történéseket.

Magabiztosabbnak tűnnek, mint amilyenek

Ugyan az egészséges önbizalmuk többnyire a helyén van, kicsit fellengzősebbek a kelleténél, ám ezzel csak védik az érzékeny lelküket. Az optimizmus, a kedvesség és a jószívűség mindig érzékeny jellemből táplálkozik, de ezt a „gyengeséget” nem szeretik felfedni az Oroszlánok sem. Nem is szabad az orruk alá dörgölni, viszont érdemes velük kicsit mélyebben szántó beszélgetésekbe bonyolódni, hiszen akkor megmutatják igazán szerethető énjüket.

Csak az idősebb Oroszlánok hűségesek

Ennek oka az, hogy a legtöbb Oroszlán zsigeréig vonzó, lényegében semmi különösebbet nem kell tennie azért, hogy meghódítson másokat. Melyik férfi ne akarna ilyen életet?

Sokszor egyszerre több nő is ostromolja az Oroszlán férfiakat, aminek az eredménye nem csak egy elkényeztetett egó, hanem a hűség és az elköteleződés hiánya.

Azonban, ahogy benő a fejük lágya, megkomolyodnak, hiszen többségük családra, gyerekekre vágyik és egy boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatra. Idáig azonban el is kell jutni, és elsőre sajnos nem feltétlenül látszik, hogy a kiszemelt Oroszlán életének melyik fázisában jár éppen.

Mivel hódíthatod meg?

Szeretik, ha nem kapják meg egykönnyen a kiszemeltjüket, imádják az ismerkedési fázist, amikor szép fokozatosan vehetik birtokba a partnerüket. Felkelti az érdeklődésüket az elérhetetlenség mellett az, ha hozzájuk hasonlóan életvidám és pozitív vagy, a tettrekészség, kitartás pedig többségüket egyenesen lenyűgözi. Szeretik az egyenrangú partnereket és szívmelengető számukra, ha a másik felük is hasonló erőbedobással tesz a jobb életért.

Képek forrása: canva.com

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!