Plus size parti ruhák, ami a formás alakon mutat igazán jól

Plus size parti ruhák, ami a formás alakon mutat igazán jól

Címlap / Stílus / Divat / Plus size parti ruhák, ami a formás alakon mutat igazán jól

Ugyan nem minden plus size lány van oda kifejezetten a ruhákért, de ha bulizni megyünk, vagy meg kell jelennünk egy eseményen, egy jó szabású ruhánál nem találunk nőiesebb, vagy elegánsabb megoldást. Akár mini, midi vagy maxi fazon a kedvencünk, ma már akkor is kaphatunk szebb darabokat, ha nem vagyunk kifejezetten vékony alkatúak.

Fehér átlapolt

Ebben a ruhában garantáltan minden szem rád szegeződik majd, hiszen nemcsak a dekoltázsba enged nagylelkű kilátást, hanem a magasan felsiccelt szabásnak köszönhetően a combodat is szépen megmutatja. Ez a vagány, szexi ruha, amely remekül hangsúlyozza ki a telt alak domborulatait.

Sokoldalú hosszúujjú

Ez a ruha igazi jolly joker, mert akár a munkahelyeden is felveheted, ugyanakkor a megfelelő kiegészítőkkel ellátva percek alatt elegáns parti ruha varázsolható belőle. Ez a visszafogott szín mindenkinek jól áll, a hosszú ujjak miatt pedig ideális a hidegebb időszakban is.

Csillogásban

Ez a csillámló szépség tökéletes a szilveszteri buliba.

A húzott derék csodásan formálja az alakod és emeli ki a vékony derekat, míg a könyök alá érő ujjak jótékonyan elfedik a telt karokat. Ehhez a gyönyörű, feltűnő ruhához szinte nincs is szükség ékszerre, hiszen úgy mutatsz benne, mint egy csillogó gyémánt.

Vörös bársony

Bársonyt kevés telt alkatú nő mer hordani, pedig csak a szabáson múlik és remekül állhat mindenkinek. Ez a ruha minden férfi szemét oda fogja vonzani, ahova kell: a lábadra és a köldökig érő dekoltázsodra. Még a vállak is szexin villannak ki vörös bársonyruha ujjaiból.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást