Divat / Stílus

Plus size modellek a divatvilágban

Plus size modellek a divatvilágban

Kár volna azt hinni, hogy kizárólag a vékonyabb modelleké lehet a kifutó! Szerencsére erre a nagyobb divatházak is kezdenek rájönni, ezért egyre több bemutatón tűnnek fel belevaló, kerekebb formákkal rendelkező modellek. Sőt, mostanra egyre több magazin divatanyagában is elcsíphetsz olyan plus size szépségeket, akiknek egyszerűen szuperül áll a teltség! Persze, itthon egyelőre ez még csak gyerekcipőben jár, és a hazai teltmodellek is főként külföldön tudnak érvényesülni. Mégis fontos beszélnünk róluk, hiszen egy olyan új trendet képviselnek, aminek lényege, hogy olyannak fogadd el és szeresd magadat, amilyen vagy, és nem kell mindenkinek atletikus formákkal rendelkeznie!

Hazai modellek

Farkas Évi magyar modell már számos fotózást és kifutón történő szereplést tudhat a háta mögött. Nőiesen vonzó kisugárzása mindenkit meggyőz arról, hogy ő egy igazán szép nő, és ráadásul a kamera túl végén is remekül megállja a helyét.

Kép forrása: Facebook 

Rajta kívül persze azért vannak még néhányan, akik magyar teltmodellként utaznak a világban és különböző fotózásokon és kifutós munkákon helytállva vesznek részt a divatszakma e szegletében, de nálunk ő az egyik legnagyobb favorit!

Ki számít igazán jó plus size modellnek?

Azért egy cseppet se gondoljuk, hogy bárki, aki egy kicsit teltebb alkatú, már rögtön elmehet teltmodellnek. Ugyanis az igazán jó plus size modellek ugyanúgy magasak, mint vékonyabb kollégáik, illetve az ő esetükben is fontos, hogy az arányok azért helyükön legyenek.

Nem haj, ha nagyobb a méret, az sem, ha van egy kis poci, de a feszes és arányos gömbölyded formák és szép arc alapvető kritérium.

Egy teltmodell is sportol, hogy mindig formában legyen és megőrizze feszességét. Fontos, hogy odafigyeljen magára, hogy mindig szép és ápolt legyen a bőre, haja és körmei. Tehát ez a kategória a modellek között már csak ezért sem lebecsülendő!

Külföldi teltmodellek

Hogy néhány nagyobb nevet is megemlítsek Robyn Lawley, Tara Lynn, Solve Sundsbo, Ashley Graham azok, akik a legnagyobb hírességeknek számítanak a plus size modellek között.

Ők pontosan úgy pózolnak, mint a vékonyabb kolléganőik, nagyon szexik, nagyon vonzóak, csupán annyi a különbség, hogy pár számmal nagyobb ruhát viselnek. Azt pedig, hogy egy vékonyabb modell mellé állítva melyikük számítanak vonzónak, csak egyéni ízlés kérdése! 🙂

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást