Stílus / Test

Plasztikázott vagy természetes? Megkérdeztük, milyen mellek jönnek be a férfiaknak

Plasztikázott vagy természetes? Megkérdeztük, milyen mellek jönnek be a férfiaknak

Ha a világ összes férfiját nem is, párat megkérdeztünk, hogy mire buknak jobban… a plasztikázott, vagy természetes szépségre.

Dani 26, vállalkozó

Nálam a természetesség a nyerő. Sokkal jobban szeretek megmarkolni egy természetes mellet, még akkor is, ha nem túl nagy. Kiráz a hideg a mű dolgoktól és mivel már volt dolgom műmellekkel, ezért tudom mekkora a különbség.

Tény és való, hogy nagyon jól mutat egy szépen dekoltált ruha alatt, ráadásul még a melltartó is elhagyható, de akkor is ott van az az érzés, hogy nem olyan, mint az igazi.

Bocsi, nekem mindenből az eredeti kell!

Ádám 29, grafikus

A barátnőm öt évvel ezelőtt csináltatta meg a melleit, mivel nagyon elégedetlen volt önmagával. Akkor még nem ismertük egymást, de azt mondta, hogy neki ez kellett ahhoz, hogy igazi nőnek érezze magát.

Nem vagyok a plasztika híve, de jó érzés látni, hogy mennyi önbizalmat adott ez neki, ettől pedig csak még szebbnek látom.

Fogtam már természetes mellet, ezért tudom, hogy annak nincs párja, de az én szememben akkor is a barátnőm mellei a legszebbek.

Bence 35, riporter

Sajnos én a mellek megszállottja vagyok, ezért azt vallom, hogy minél nagyobb, annál jobb. És valljuk be, a műmelleken nem fog az idő, ezért teljes mértékben megértem a lányokat, ha úgy döntenek, kés alá fekszenek.

De azért azt megjegyezném, hogy nekem sem tetszenek a plasztik cicák. Azok a nők, akik még a fenekükbe is szilikont tetetnek, na az már túl sok nekem.

Szerintem ebben is meg lehet találni az egyensúlyt, szóval azt mondom, ha valakinek egy plasztikai beavatkozás önbizalmat ad, az csinálja, de ne ez legyen az első számú hobbija.

Laci 46, fotós

Mivel fotós vagyok, ezért sok nővel találkozom munkám során nap, mint nap és segítek nekik abban, hogy mindenféle plasztikai műtét nélkül megtalálják magukban a szépet. Mindenkin lehetne változtatni, de az én szememben pont attól lesz valaki szép, ha nem tökéletes, ha van benne valami furcsaság.

Ha körbenézünk a mai Hollywood-ban, akkor azt láthatjuk, hogy szinte az összes színésznőnek ugyan olyan orra, álla, melle és feneke van, ami nem a véletlen műve.

Nagy kedvencem volt például Britney, aki kislányos bájával és különleges arcával minden férfit levett a lábáról, de manapság úgy néz ki Michael Jackson orrával, mint az összes többi „plasztik maca”. Azt hiszem ebből kiderül, hogy melyik oldalon állok. 🙂

Zsolt 51, plasztikai sebész

Furcsa érzés, mikor ilyet kérdeznek tőlem, mert mindenki azt várná, hogy a plasztika mellett álljak, de ez azért nem ilyen konkrét számomra. A feleségemmel már több, mint 25 éve vagyunk házasok és soha, semmit nem változtatnék rajta.

Nem tölteném fel az ajkát, nem növelném a melle térfogatát és a hasáról sem tüntetnék el egyetlen párnát sem. Érdekes, mert ő sem hozakodott elő soha effajta kéréssel.

Ha pedig a lányunk állna elő egy kívánságlistával, akkor biztos, hogy lebeszélném róla. Én azt vallom, hogy, ha egy nőt magabiztossá tesz egy-két kisebb változtatás a testén, akkor vágjunk bele, de, ha már túlzást érzek a dologban, akkor, vagy lebeszélem róla, vagy egyszerűen nem vállalom az operációt. Mindenkinek meg kell tanulni szeretni azt az ember, akit a tükörben lát és abból kihozni a maximumot, persze normális kereteken belül.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást