5+1 dolog, amit ingyen kaphatsz a reptereken

Zabolai Margit
Írta: ,

Az ingyen wifi többnyire időkorlátos, és egyébként is nagyon lassú, ahhoz szinte biztosan nem elég, hogy átvészelj akár több órát is, amikor egy reptéren ragadsz. Egy kis szerencsével azonban, ha már vesztegelsz, olyan helyen vesztegelsz, ahol gondolnak a hosszan várakozó utasok szórakoztatására.

Nézz meg egy jó filmet!

Lássuk be, a reptéri wifi nem feltétlenül alkalmas arra, hogy videókat vagy komolyabb internetes tartalmakat nézegess – az ember örül, ha egy cikket el tud olvasni. Érdemes körülnézned, mert sok reptéren moziterem, filmszoba áll az utasok rendelkezésére.

A frankfurti, dubai, szingapúri, hongkongi, sanfranciscoi vagy oregoni repülőtér például gondol az unatkozó utasokra, és ingyenesen filmeket kínál a várakozóknak, így gyorsabban telik az idő.

Menj múzeumba!

Szomorú dolog, amikor egy város repterén üldögélsz, és bár órákat töltesz ott, még sincs lehetőséged arra, hogy bármit láss a városból.

San Francisco, Miami, Albany, Minneapolis, Portland, és St.Louis esetében azonban legalább múzeumba elmehetsz, még akkor is, ha a repteret nem tudod elhagyni – ezek a légiforgalmi központok ugyanis ingyenesen látogatható múzeumokkal próbálják élvezetesebbé tenni a várakozást.