6 dolog, amit be kell szerezned a nyaralásra

Stumpf Bea
Írta: ,

Már hónapok óta tervezgeted a nyaralást, és alig várod, hogy végre elérkezzen az utazás napja? Ahhoz, hogy igazán felhőtlen lehessen a szabadságod, nem árt mindenre felkészülnöd, és beszerezned néhány alapvető kelléket!

Megfelelő napvédő termékek Kép forrása: imgpin.com

Bárhova is mész nyaralni, a legfontosabb, hogy mindig az éghajlatnak és a bőrtípusodnak megfelelő napvédő termékek legyenek nálad.

Bármennyire is problémamentes a bőröd, valamivel mindenképpen védened kell a magas UV-sugárzás ellen, így nem árt, ha a bőrgyógyászoddal is konzultálsz, mielőtt naptejet vásárolsz.

Nagyon praktikus, ha mindig van nálad egy napvédő stift is, amit kisebb felületekre, például anyajegyekre akár útközben is használhatsz.

Instant higiénia Kép forrása: hauteofftherack.com

Utazás során is nagyon fontos a higiénia, de egy hosszú út alatt nem mindig van lehetőség rendesen tisztálkodni, így nem árt, ha mindig van a táskádban egy nedves törlőkendő vagy valamilyen folyékony kézfertőtlenítő.

Ezekkel egyébként bárhol, bármikor fel tudod magad frissíteni, legyen szó egy hosszú, kimerítő városnézésről, strandolásról vagy egy vacsiról a tengerparton.