Őszi horoszkóp 2020 – A fókusz az emberi kapcsolatokon

Őszi horoszkóp 2020 – A fókusz az emberi kapcsolatokon

Címlap / Életmód / Ezotéria / Őszi horoszkóp 2020 – A fókusz az emberi kapcsolatokon

Kos

Úgy érzed, hogy az a sok energia, amit eddig csak magadra fordítottál, most kezd máshova is elfolyni, méghozzá az emberi kapcsolataidba. Ebben az időszakban a számunkra fontos emberekre vetül a fény és ilyenkor eldől, ki marad az életünkben és ki távozik. Törekedj arra, hogy pozitív irányba tolódjanak a dolgok.

Bika

Egy új időszak mindig remek lehetőség arra, hogy belevágjunk valami újra, és ez alól az őszi napéjegyenlőség sem kivétel. Amennyiben új napi rutint vezetnél be, lassan, fokozatosan kezdj neki. Nincs értelme siettetned a dolgokat, a változás akkor lesz sikeres, ha elég figyelemmel és türelemmel fogsz hozzá.

Ikrek

Különböző okok miatt egy ideje kikerültél a szerelmi körforgásból, de ennek az időszaknak vége. Újra aktivizálhatod magad a romantikus fronton és még ha nem is állsz készen egy új kapcsolatra, egy kis flört jót fog tenni. 

Rák

Ahogy a Nap is máshogy süt a napéjegyenlőség alatt, úgy benned is másképpen ég a fény mostanában. Azok a dolgok, amikben hiszel, kezdenek elmozdulni és megváltozni. Nyugodtan add át magad az érzésnek, hiszen bárhogy is változz, mindig egy szerető és szerethető ember maradsz.

Oroszlán

Könnyű kritizálni a környezetedben élő embereket, de véleményed egyelőre tartsd meg magadnak, akkor is, ha meg vagy győződve a saját igazadról. Ha pletykálsz, könnyen visszaüthet rád ebben az időszakban. Ne tépázd meg saját megbecsülésed, hanem próbálj a pozitívumokra koncentrálni.

Szűz

A Nap kicsusszant a csillagjegyedből és a Mérlegre váltott, ilyenkor természetes, hogy az energiák más helyre csoportosulnak. Ideje, hogy belefogj abba, amiben a legjobb vagy: hozd rendszerbe az életed. Ha pénzügyeidre összpontosítasz, hamar sikereket könyvelhetsz el.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

VIDEO 6 dolog amit soha ne érints meg más házában

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást