Életmód / Ezotéria

A születésed napja elárulja, hogyan alakulnak a pénzügyeid

A születésed napja elárulja, hogyan alakulnak a pénzügyeid

Hétfő

Ha hétfőn születtél, a következő hónapokban különösen legyél résen, ami a pénzügyeidet illeti! Kaphatsz egy kedvező ajánlatot, ami megéri az árát, így érdemes lehet befektetni rá, legyen szó utazásról vagy vásárlásról, ha azonban úgy érzed, jól állsz anyagilag, és könnyelműen kezeled a kiadásaidat, a nyár elejére könnyen meglepetés érhet, amikor a bankszámládra pillantasz.

Kedd

Ha kedden születtél, a következő időszakban koncentrálj a spórolásra. Ha némi plusz pénzhez jutsz, ne költsd most el, mert ez az időszak a megtakarításoknak kedvez, és mert hamarosan olyan szituációban találhatod magadat, amikor jól fog jönni, hogy van tartalékod, amihez nyúlhatsz.

Ez nem feltétlenül váratlan kiadást vagy szerencsétlenséget jelent, az is lehet, hogy egy olyan kedvező ajánlatot kapsz, amit semmiképpen nem szeretnél kihagyni, de indulótőkére lesz szükséged hozzá.

Pénzügyek
istockphoto

Szerda

A szerdai születésűeknek a következő hónapokban jól megy majd a szekér, némi többlet bevételhez is juthatnak egy váratlan fordulat kapcsán. A könnyelműség persze ilyenkor sem ajánlott, de ne feledd, hogy a pénzt csakis azért keresed, hogy elköltsd.

Ha úgy érzed, belefér, ne sajnálj most magadtól egy kis luxust, utazz el egy hétvégére a pároddal, vagy lepd meg magadat egy szelet süteménnyel ebéd után. Rúgj ki a hámból, de ne feledd, meddig ér a takaród.

Csütörtök

Ha csütörtökön születtél, úgy érezheted, csigalassúsággal vánszorognak a napok a következő fizetésig. Hogyha kicsúsznak a kezeid közül a dolgok, nem érted, hol folyik el a pénz, vagy mit tehetnél, hogy kicsit stabilabbá tedd az anyagi helyzetedet, most hasznos lehet havi költségvetést vezetned.

Ha előre eltervezed, mire mennyit költhetsz, könnyebb lesz átvészelni ezt a kellemetlen időszakot.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást