Életmód / Ezotéria

Hogyan flörtölsz, zodiákusod szerint? Ahogyan elcsavarod az ellenkező nem figyelmét

Hogyan flörtölsz, zodiákusod szerint? Ahogyan elcsavarod az ellenkező nem figyelmét

Kos

Ahogy az élet szinte minden terén, itt is határozott, sőt, egyenesen merész vagy. Nincs gondod azzal, hogy odamenj a buli leghelyesebb fiújához és meghívd egy italra. A férfiaknak tetszik, hogy határozott vagy, hiszen az önbizalom szexi, így könnyen szedsz fel bárkit.  

Bika

Olyan édes vagy, hogy mikor flörtölsz, hogy mindenkinek egy kedves romantikus vígjáték jut eszébe rólad. Azt szereted, ha valaki odalép hozzád, de innentől kezdve már nyeregben vagy és te irányítasz. Nincs nehéz dolgod, mert érzéki vagy és nőies, ennek pedig kevés férfi tud ellenállni. 

Ikrek

Kifejezetten a szavak embere vagy, de nemcsak verbálisan fejlett a kommunikációd: a testbeszéded is remekül használod. Hamar tudsz lelkesedni valaki iránt, de ugyanilyen gyorsan el is tudod unni magad, így a fiúknak fel kell kötni a gatyáját, ha veled kezdenek. 

Rák

A férfiak ösztönösen vonzódnak hozzád, hiszen személyiséged lebilincselő, ugyanakkor gondoskodó. Neked mindenki egyből elmondja az összes titkát, így szinte flörtölnöd sem kell, hiszen enélkül is megnyílnak előtted a férfiszívek. 

Oroszlán

Ha valaki, te aztán egy igazi flört-művész vagy. Elvárod, hogy imádjanak és körül rajongjanak, de cserébe te is elhalmozod az illetőt mély pillantásokkal, szexi mosolyokkal és ellenállhatatlan személyiségeddel. Véredben van, hogyan legyél szexi a férfiak szemében. 

Szűz

Téged nem könnyű kiismerni, hiszen a félreérthető üzenetek királynője vagy. Az egyik percben még távolságtartó és hűvös a viselkedésed, majd hirtelen érdeklődő és szexi. Csak annak engeded, hogy udvaroljon neked, aki átmegy meglehetősen szigorú szűrődön.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást