Öltözködési tippek a magabiztos megjelenésért

Öltözködési tippek a magabiztos megjelenésért

Címlap / Stílus / Divat / Öltözködési tippek a magabiztos megjelenésért

Nem is gondolnád, milyen sokat számít, hogy mit hogyan viselsz egy-egy eseményen. Íme, néhány hasznos tipp a magabiztos megjelenésért!

A megfelelő fehérnemű

Öltözködésünk egyik alapja a tökéletes fehérnemű, ezért törekedj arra, hogy melltartód megfelelő tartást adjon, kiemelje melleidet és hozzá passzoló alsó neműd is a lehető legjobbat hozza ki a testedből.
Lehetőleg egyszínűt válassz, és olyat, ami kényelmes és arra hivatott, hogy észrevétlenül tökéletesítse alakod. 

Öltözz a megfelelő alkalomhoz!

Mielőtt felöltöznél gondold át, hogy mi vár rád a nap folyamán; és lehetőleg olyan szettet válassz, amelyben sem túl-, sem alulöltözött nem vagy.
Ha munkába mész, válassz elegánsabb, visszafogottabb darabokat, míg ha barátnőiddel találkozol lehetsz bátran lazább, viszont, ha randira igyekszel, akkor inkább a nőies egyszerűségre törekedj.

Alapdarabok

Minden szezonban vannak bizonyos darabok, amelyek nagyon trendinek számítanak, azonban ezek közül csak egy-egy darabot viselj egyszerre, és a többi alapdarabként pedig válassz olyat, ami egyéniségedhez leginkább passzol.
Így egyszerre leszel divatos és stílusos.

A kiegészítők hatalma

Szettedhez bátran passzíts egy hangsúlyosabb kiegészítőt, legyen az egy feltűnőbb nyaklánc, egy kivételes karkötő netán egy márkás óra vagy táska, mely nemcsak a megjelenésedet dobja fel és teszi egyedivé, hanem magabiztosságot is ad a tudat, hogy egy különleges kiegészítő van rajtad. 

A színek variálása

Egyik alapszabály, ha magabiztosabbnak szeretnél tűnni, hogy egyszerre maximum csak három féle színt viselj magadon. Így szetted letisztult lesz, te pedig sokkal összeszedettebbnek fogod érezni majd magadat. 
 
Tipp: Ha ebbe a három árnyalatba belecsempészed a kéket, akkor még határozottabbnak fogod érezni magadat.

Kedvenc darabok

Ha egy jeles eseményre mész, akkor fontos, hogy olyan ruhát válassz, amiben komfortosan érzed magad.
Hiszen ha egy olyan darabot viselsz, ami bár vadítóan néz ki, ám mégis kényelmetlenül érzed magad benne, akkor azonnal kiül majd az arcodra, hogy nem érzed jól magad, mely jó kisugárzásodat egy pillanat alatt romba dönti. 

A kényelmes cipő

Az egész estét/napot elszúrhatod vele, ha olyan cipőben jelensz meg, ami kényelmetlen. Vadi új topánba szinte vétek menni egy nagy eseményre, hiszen feltörheti a lábad, mely romokba dönti határozott fellépésedet.
Hasonlóképp járhatsz, ha a megszokottnál magasabb cipőt húzol, hiszen a benne való közlekedés kényelmetlenségeket okozhat, ezért inkább olyan cipőt válassz, amiben magabiztosan tudsz járni. 

Haj és smink

Ha hajad frissen mosott, akkor szinte bárhogyan viseled, jól fogod érezni magad a bőrödben, hiszen hajunk frissessége kihat a közérzetünkre is.
Sminked legyen visszafogott, alkalomhoz illő, emeld ki előnyös vonásaidat, de vigyázz, egyszerre csak egy vagy a szemed vagy a szád legyen hangsúlyos, hiszen a túl sok smink, épp az ellenkező hatást válhatja ki. 
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást