Ők a legszexibb vegán testépítők – csak ámulunk és bámulunk

Ők a legszexibb vegán testépítők – csak ámulunk és bámulunk

Címlap / Életmód / Egészség / Ők a legszexibb vegán testépítők – csak ámulunk és bámulunk

Egyre több ember és nemzetközi kutatás is alátámasztja, hogy a növényi étrenddel nem csak túlélni lehet: csodálatos izomzatot lehet építeni a segítségével, mégpedig egészségesen. Az már lassan köztudott, hogy a nagymennyiségű szénhidrát jóval nagyobb arányban növeli a teljesítőképességet, mint az inkább zsírokban és fehérjékben bővelkedő étrend. Na de ennyire?! Ezek a férfiak egytől egyig vegánok, csak győzzetek ámuldozni!

Frank Medrano

Frank Medrano nem ismeretlen az online világban, ő az a testépítő, aki a saját testsúlyos edzéseiről híresült el.

Míg a kőkemény hasizmait és végtelenül szálkás testét (nagy mázlinkra) rendszeresen kirakatba teszi, azt nem hirdeti úton-útfélen, hogy növényi étrendet folytat.

Interjúkban azonban nem titkolja ezt a fontos információt, és ha rákérdeznek, szívesen mesél is róla.

Egyébként csak elvétve, egy-két fotó erejéig láthatjuk, hogy gyümölcsturmixot, zabkását, vagy éppen avokádós szendvicset eszik két edzés között.

Mitz Sumilang

Mitz Sumilang már jóval nyíltabban felvállalja, hogy növényi étrendet folytat, a profilján is jól láthatóan feltünteti ezt az információt.

Ha nem lenne elég szívdöglesztő felsőteste, akkor olvadozhatsz az édes kisfiával közös fotókon is, ő ugyanis gyakran elkíséri apukáját az edzőterembe.

Mitz az edzéstippek mellett inspiráló képeket oszt meg az ételeiről is, úgyhogy érdemes lehet követned őt, ha a formás izomzaton túl, időnként néhány izgalmas és tartalmas kaja ötletet is szívesen fogadnál.

Rafael Pinto

Rafael Pinto sem titkolja, hogy növényi étrendet folytat, azonnal ezzel fogadja a látogatóit a profilján.

A mindössze 22 éves testépítő – korából adódóan is – inkább a vicces fotókra helyezte a hangsúlyt az oldalán, de azért így is látszik, hogy nagyon keményen megdolgozott a külsejéért.

Eszméletlenül deltás testalkata van, és ő sem az a jellemzően „felfújt” izomzatú pasi.

Mondhatjuk rá, hogy egész jó kötésű. Khm.

Jordan David

David aztán nem titkolja, hogy az állatok jogait kellően fontosnak tartja képviselni, de nem is az a típus, akivel az emberek szívesen leállnának vitatkozni.

Rendszeresen megoszt témába vágó videókat, fotókat, és sorra bemutatja szeretett állatainak történtét, akik hogy, hogy nem, nem tipikus házi kedvencek.

Örömmel ír étrendet és edzéstervet a vendégeinek, akiknek eredményeit sorra meg is osztja – persze csak miután mi is megcsodálhattuk a formás izomzatát (sajnos, inkább csak feszes trikókban).

Jon Venus

Daviddel ellentétben Jon eleget tesz a női kívánalmaiknak is, és szívesen megmutatja, milyen észveszejtően jól néz ki.

Ő egy friss apuka, aki szíves örömest pózol a csöppnyi gyermekével, szerencsére félmeztelenül, úgyhogy azért nekünk is jut egy kis csemege.

Apropó, csemege!

Ő is rendszeresen közzéteszi, mi került a tányérjára, és szívesen ad hasznos tippeket arra vonatkozóan, hogyan alakíthatod át a saját étrendedet a változás reményében.

Dominick Thompson

Dominick nem csak egy növényi étrendet folytató testépítő, hanem vegán aktivista is, ezért az ő profilját követve sem csak fantasztikus férfitesteket fogsz látni.

Posztjaiban felhívja a figyelmet az állatok ellen elkövetett kegyetlenségekre, azok feleslegességére, de persze étrendbeli, életmódbeli tanácsokat is osztogat.

Az ő profilja kicsit „hétköznapibb”, tehát nem annyira az edzésre és az étrendre fókuszál, mint azt egy híres testépítőtől várni lehetne, de talán pontosan emiatt lesznek olyan emberközeliek a megosztásai.

Váli Tamás

Végül, de nem utolsó sorban büszkélkedhetünk magyar testépítőkkel is!

Váli Tamás egyre népszerűbb, amit nem csak megjelenésének, hanem szakértelmének is köszönhet.

Több interjút adott az elmúlt időszakban, amikben részletesen fejtegeti étkezési, edzési szokásait, nézeteit.

Oldalán elsősorban az edzéseken készült videóit és fotóit osztja meg, de azért időről-időre felbukkannak ötletei az étrend összeállításához is.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!