Életmód / Ezotéria

A Nyilas jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

A Nyilas jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…” cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Nyilas vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és fedezd fel a jó tulajdonságaidat!

Optimista

Legfőbb jellemződ a mérhetetlen optimizmus, mely nagyfokú önbizalommal párosul. Született „pozitív gondolkodó” vagy, nálad a pohár mindig félig teli, sohasem félig üres.

Jelmondatod, hogy „nincs lehetetlen, csak tehetetlen” és hogy „minden rosszban van valami jó”.

Kimeríthetetlen optimizmusodat képes vagy másokra is „ráragasztani”.

E tulajdonságodnak köszönheted meglehetősen kiterjedt baráti körödet is – az emberek nemhogy szeretik, de egyenesen vágyják a társaságodat.

Lelkes

Fáradhatatlan lendülettel érkeztél a világba.

A határtalan lelkesedés már egészen kiskorodban melléd szegődött társként.

Ha megkérdezed szüleidet, hogy milyen gyermek voltál, valószínűleg azt a választ fogod kapni, hogy nyughatatlan, örökmozgó, eleven.

Lelkesedésed nagyon könnyen átragad a környezetedre is, ami nagy hasznodra válik például a munkádban, különösen akkor, ha vezető beosztásban dolgozol.

Őszinte

Nyíltságod többnyire szimpátiát vált ki az emberekből, de előfordul az is, hogy a túlzott őszinteségeddel éppen az ellenkező hatást éred el.

Ha valami nem tetszik, egyenesen megmondod.

Kissé nyers modorod, szókimondó természeted mögött azonban egy végtelenül jóindulatú személyiség lakozik.

A taktikázást nem neked találták ki, semmiféle játszmában nem veszel részt.

Felelősségteljes

Gyakran érzed azt, hogy más problémája a te problémád is, és hogy – valamilyen szinten – mindenkiért felelősséggel tartozol.

E túlzott felelősségtudat következtében gyakran túlvállalod magad, és olyan terheket is a válladra veszel, amiket egyébként nem neked kellene cipelned.

Nemcsak rokonaid, barátaid, ismerőseid és kollégáid számíthatnak rád a nehéz helyzetekben – segítőkészséged az ismerőseid ismerőseire is kiterjed. Sőt…

Nagyvonalú

Az élet minden területén kerülöd a kicsinyes megoldásokat.

A nagylelkűség fogalma nálad nem merül ki a jótékonykodásban, vagy abban, hogy bőséges borravalót adsz a pincérnek.

Nagyvonalúan elnézed mások hibáit, készségesen átadod a helyedet az arra rászorulóknak a tömegközlekedési eszközökön, és te vagy az, aki még a repülőjegyét is önként felajánlja Kate McCallisternek, hogy minél hamarabb hazajuthasson véletlenül otthon felejtett kisfiához, Kevinhez.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást