Párkapcsolat / Szerelem

Nem a megfelelő emberrel vagy együtt ha a következő kérdésekre igennel felelsz

Nem a megfelelő emberrel vagy együtt ha a következő kérdésekre igennel felelsz

Érezteti veled, hogy nem vagy elég jó?

Mióta összejöttetek, gyakran érzed úgy, hogy nincs elég önbizalmad? Amiatt izgulsz, hogy meglát egy béna ruhában vagy rosszabb frizurával, és gúnyt űz belőled? Akkor biztos, hogy ez a pasi nem hozzád való! Az igazi lelkitársad ugyanis sosem fogja azt éreztetni veled, hogy nem vagy elég jó; ő még kócosan, smink nélkül is csodaszépnek fog látni.

Mindig neked kell először bocsánatot kérned?

Azt mondják, a viták után nem az kér először bocsánatot, aki hibázott, hanem akiben nagyobb a szeretet. Ha mindig neked kell kezdeményezned a békülést, az azt jelenti, hogy a pasidnak nem vagy elég fontos. Hiszen ha tényleg az lennél, ő is megpróbálna kibékíteni téged; pláne akkor, ha az ő hibájából vesztetek össze.

Megcsalt téged?

Vannak emberek, akik meg tudnak bocsátani egy félrelépést, és ritkán, de előfordul, hogy a kapcsolat működőképes marad. De az esetek döntő többségében nem lehet továbblépni egy megcsaláson anélkül, hogy az ne hagyna nyomot az érzéseiden. Ráadásul nagyon sokszor bebizonyosodott már, hogy aki egyszer félrelép, az ismét megteszi majd. Ne tedd ki magad ilyen szenvedésnek!

Bántalmazott már fizikálisan?

Ha erre a kérdésre igennel feleltél, nem is kérdés, hogy szakítanod kell-e a pasival! A fizikai bántalmazásnak semmilyen módját nem szabad eltűrnöd, az meg aztán végképp tilos, hogy megpróbáld megmagyarázni a tetteit. Ez ugyanis sosem lesz jobb idővel, csak rosszabb.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást