Így állapíthatod meg, hogy melyik hajszín illik legjobban az arcszínedhez

Így állapíthatod meg, hogy melyik hajszín illik legjobban az arcszínedhez

Címlap / Stílus / Így állapíthatod meg, hogy melyik hajszín illik legjobban az arcszínedhez

Mindössze azt kell eldöntenünk, pontosan hova tartozik az arcunk természetes tónusa: hideg vagy meleg árnyalatú. Ehhez az évszakok neveit vesszük segítségül, de nem kell megijedni, nem ördöngösség.

A meleg bőrszín lehet ősz vagy nyár, a hideg bőrszín pedig tavasz vagy tél típus. Az alábbi leírások alapján megállapíthatod, te melyik típusba tartozol, és ezáltal melyik hajszín mutat rajtad a legjobban, illetve melyek azok az árnyalatok, amikkel nem érdemes kísérletezned.

1/4 Tél típus

Kinézet: Azok a hölgyek tartoznak ebbe a típusba, akiknek világos a bőre, rózsaszín altónussal. Hajuk rendszerint sötét, a barna hamvasabb árnyalata, vagy fekete. Szem- és hajszínük között rendszerint éles a kontraszt.

A szem színe olyan, mint valamelyik drágakőé: világos vagy sötétkék, smaragdzöld, vagy olyan sötét barna, hogy szinte feketének tűnik. A zöldesbarna szem nem hűvös árnyalat, így az nem ide tartozik. A Tél típus világos bőre miatt nehezen barnul le.

Ajánlott hajszínek: Ha ebbe a típusba tartozol, minden szín jól áll, aminek kékes, vagy lilás altónusa van: a legsötétebb barna vagy koromfekete, a fehér- vagy platinaszőke, vagy az egészen sötét, már-már lilás-vörös. (Utóbbi remekül kihozza a zöld szemeket)

Elkerülendő hajszínek: Aranyszőke, mézszőke, rézvörös, karamell vagy világos mézbarna.

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást