Minimál ékszerek, amiket soha nem akarsz majd levenni

Minimál ékszerek, amiket soha nem akarsz majd levenni

Címlap / Stílus / Divat / Minimál ékszerek, amiket soha nem akarsz majd levenni

Nem csak a lakberendezésben vagy az öltözködésben hódít a minimál stílus, az ékszerdivatban is megtalálhatod azokat a darabokat, amelyek egyszerűek, de mégis nagyszerűek. Néha elég csak egy-egy meghatározó darab, de van, hogy több különböző ékszer kombinációjából jön létre a tökéletes összhatás. Lássuk a mi kedvenceinket!

Gyűrűk

Akár szeretsz gyűrűket hordani, akár nem, ezeket a minimál stílusú darabokat te is biztosan imádni fogod. Megtalálhatod őket különböző fémes árnyalatokban, és ami a legjobb, hogy akár egyszerre is viselheted őket.

Úgy is működik, ahogy a képen, azaz, ha csak egyet viselsz, hiszen ez egyben visszafogott, trendi és elegáns.

Ha viszont több darabot kombinálsz, akkor légy bátor, viselj egyszerre több fémes árnyalatot, felvehetsz egyszerre több ujjadra kisebb és nagyobb karikákat és akár egy díszesebb darab is jöhet a kombinációba.

Fülbevalók

Két nagy típusra oszthatjuk a fülbevalókat, van, aki imádja a lógós, nagyobb darabokat, sokan pedig inkább a pontszerű apróbb ékszereket szeretik. Ha a lógós fazonokat nézzük, akkor a minimál hullámra kifejezetten jellemzőek a geometrikus formák, a vékony vonalak és az izgalmas megoldások.

Ennél a darabnál például nagyon érdekes, hogy úgy tűnik, mintha két fülbevaló lenne a füledben, mégis nem túl sok, szuperül passzol bármilyen outfithez.

Ha lógós fülbevalót választasz, akkor érdemes a hajadat valahogyan hátrafogni, hogy jól látszódjon az ékszer és egyben kiemelje a nyakad és a dekoltázsod környékét.

Apró fülbevalók

Ha inkább az apró fülbevalókat szereted, akkor is számos lehetőség rejlik a minimál stílusú ékszerekben, hiszen a geometriai formáktól, az egészen egyszerű pontokig, köves ékszerekig mindent megtalálhatsz.

A legjobb, hogy nem csak önmagában mutatnak nagyon jól, de több különböző elemet összekombinálva is szuper lesz az összhatás.

Játszhatsz azzal, hogy az egyik füledben csak egy ékszer van, a másikba pedig több különböző elemet válogatsz össze.

Ha csak egy lyuk van a füledben, akkor se csüggedj, egy kis csalással megoldható, hogy úgy tűnjön, mintha több fülbevalót hordanál egyszerre.

Nyakláncok

Az elmúlt években egyre több boltban találhatsz vékony különböző hosszúságú láncon egyszerű medállal díszített nyakláncokat.

A medál lehet egy egyszerű karika, valamilyen apró kő, a már emlegetett geometrikus formák, vagy akármi, amit akár saját kezűleg függesztesz a láncra.

A legjobb, hogy szinte bármilyen outfittel jól mutat önmagában is, de több különböző hosszúságú láncot összekombinálva is szuper lesz a végeredmény.

Karkötők

Ha karkötőkről beszélünk, akkor megoszthatjuk őket merev és lánc karkötőkre, szerencsére azonban nem kell választanod, a minimalista stílus mind a kettőből szuper opciókat kínál.

A merev és a lánc karkötőket akár kombinálhatod is, de arra figyelj, hogy az ékszer az órádhoz is passzoljon.

Fontos, hogy amellett, hogy jól áll és jól mutat a kezeden, praktikus is legyen, hiszen, ha folyamatosan csak piszkálod, zavar munka közben, akkor úgysem fogod hordani.

Egy kis extra

Itt a jó idő, egyre többször kerülnek elő a szoknyák, a rövidnadrágok és a lenge ruhák. Ha szeretnéd a lábad is feldíszíteni valamilyen ékszerrel, akkor szerezz be egy minimál stílusú bokaláncot vagy lábujjgyűrűket.

A karkötőkhöz és a hagyományos gyűrűkhöz hasonlóan itt is minél egyszerűbb, annál jobb.

Néhány apró minta, illetve lógó még belefér a bokaláncba, hiszen ettől lesz játékos és egyben igazán különleges.

Ez csak egy kis ízelítő, a részletek már csak rajtad múlnak, hogy milyen ellenállhatatlan minimalista ékszerekkel dobod fel holnap az outfited!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást