Egészség / Életmód / Lélek

Milyen színű a szemed? Meglepően sok dolgot elárul rólad!

Milyen színű a szemed? Meglepően sok dolgot elárul rólad!

Mind ismerjük azt a mondást, miszerint a szem a lélek tükre, és valóban sokat elárulhat a másik fél érzéseiről. De nem csak a tekintet mérvadó: valójában a szemed színe is sokat felfed a személyiségedről. Most eláruljuk, pontosan mit!

Ha kék szemed van

A szemed színe arra utal, hogy óriási belső erővel rendelkezel. Sosem engeded másoknak, hogy meglássák a gyengeségeidet, ezért mindig, minden helyzetben próbálsz erős maradni, és nem félsz kockázatokat vállalni.

Nem kevés versenyszellem van benned, és te csak akkor vagy elégedett, ha győztesen jössz ki az adott szituációból, legyen szó egy állásinterjúról, munkahelyi feladatról vagy játékról.

Bár az életed sokszor stresszes, szerencsére te tudod, hogyan kell kezelni, így nem hagyod, hogy a szomorúság uralma alá vonjon.

Kicsit karrierista vagy, így azt még meg kell tanulnod, hogyan hozd egyensúlyba a munkát és a magánéleted.

 

Ha zöld szemed van

A zöld szemszín kifejezetten ritkaságszámba megy, de ha neked ennek ellenére is ilyen a szemed, úgy valódi egyéniség vagy.

Egyszerre vagy domináns és irányító típus, de közben kompromisszumkész és gyengéd is. Van, hogy gond nélkül kockáztatsz, máskor pedig nagyon biztonsági játékot űzöl. Mintha két személyiséged lenne, amelyek folyamatosan váltogatják egymást.

A barátaidtól gyakran hallod, hogy kiszámíthatatlan vagy, hiszen sosem tudni, most épp mi kelti fel az érdeklődésedet.

A nyomást jól viseled, sőt, sokszor így teljesítesz a legjobban. Kisugárzásod a másik nem szemében nagyon vonzó, ezért azt már megszoktad, hogy szinte mindig akad egy érdeklődőd.

 

Ha zöldesbarna szemed van

A zöld és a barna keveréke arra utal, hogy független, magabiztos, spontán személyiséggel rendelkezel.

Te nem sokáig ülsz egy helyben, és mindig kitalálsz valamit, hogy véletlenül se unatkozz. Energikus vagy, rengeteg barát vesz körül téged, és ritkán mondasz nemet egy meghívásra. Mindig is extrovertált alkat voltál!

Ugyanakkor a valódi énedet csak kevesen ismerik, mert kifejezetten titokzatos vagy, és a mélyebb témákról nem szeretsz beszélni.

Ennek ellenére nagyon jól tudod, hogyan kommunikálj másokkal, így a kínos csönd számodra majdnem teljesen ismeretlen fogalom!

 

Ha barna szemed van

Ha klasszikus barna szemed van, úgy arra lehet következtetni, hogy te igazán hűséges típus vagy. A kapcsolatodban számodra elképzelhetetlen a félrelépés, és a végletekig kitartasz a párod mellett. Támogató vagy, és sok esetben túlságosan is önzetlen!

Ugyanakkor nagyon erős akaratú vagy, határozott, és szereted irányítani a környezetedet, mert egyébként remek vezéralkat vagy.

A barátaid ezt kimondottan szeretik is benned, mert ha te ott vagy, tudják, hogy egyetlen probléma sem marad megoldatlanul.

Nem véletlenül találnak meg az ismerőseid, ha ki szeretnék önteni valakinek a lelküket, és egy kis beszélgetésre vágynak!

 

Ha szürkés szemed van

Nem lehet klasszikus kéknek nevezni, de zöldnek sem a szemeid színét?

Ha inkább szürkés árnyalata van, úgy valószínűleg te igazán szorgalmas alkat vagy.

Nem te vagy a leghangosabb ember a szobában, sőt, sokszor inkább introvertáltnak tartod magad, és emiatt a környezeted visszahúzódó személyiségnek könyvelhet el.

De az igazság, hogy egyébként a baráti körödben, családod társaságában egészen más oldaladat mutatod meg, és te válsz a buli lelkévé.

Bár idő kell ahhoz, hogy leküzd a szorongásodat, ha sikerül, a legjobb, leghűségesebb baráttá válsz!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást