Szerelem / Szex

Miért játsszák meg néha a nők az orgazmust? Az igazit így lehet felismerni

Maguk alatt fűrészelik a fát?

Az igazi kérdés, hogy az elmaradt extázisok mennyire kifizetődőek hosszú távon, bármekkora is az érzelmi haszon belőlük. Nyomós érv a színlelésre az, hogy a nők nagy része belefárad abba, hogy a pasi technikailag nem jól teljesít az ágyban. Meglepően sok, érzelemmel teli kapcsolatban is előfordul, hogy a partnerek nem tárgyalják ki szisztematikusan, mikor, hol és hogyan a legjobb. A férfiak sztereotip meggyőződése, hogy a hüvelyi orgazmus mindig elérhető, és túl sokan nem hajlandók tudomást venni arról, hogy a nők 60-70 százaléka csak a klitorisz stimulálásával képes elélvezni.

Még szomorúbb tény, hogy egy szexuálpszichológiai kísérletben a megkérdezett férfiak 25 százaléka nem tudta beazonosítani a képeken a csiklót. Prózai oka az élvezet füllentésnek az is, hogy ha fáradt és kimerült egy nő, akkor valóban azt szeretné, ha mielőbb túljutna az aktuson. Nyilván egy szeretettel teli kapcsolatban kevésbé akarjuk frusztrálni a másikat, inkább meghagyjuk abban a hitben, hogy minden rendben volt.

Az elélvezés tuti jelei

Az orgazmus egyértelmű fizikai jelekkel jár, a test anatómiája egyszerűen úgy reagál, hogy lehetetlen a reakciókat megtagadni, ha közeledik a csúcs. Akárcsak a férfiaknál, a nőknél is felgyorsul lélegzés, kitágulnak a pupillák. A klitoriszról visszahúzódik a bőr és kemény lesz, akár a pénisz a férfiak esetében – hiszen a két szerv működése hasonló.

A hüvely az élvezés pillanatában ritmikusan összehúzódik, és az a pulzálás, lüktetés – ami fizikailag maga az orgazmus – folyatódik akár egy percen át is.

A belső combtőből a lábizmokra kisugárzó izomfeszülés a lábfejet és a lábujjakat is összehúzza. Lehet, hogy olykor nehéz elérni a teljes és extatikus orgazmust, de érdemes mindent megtenni érte. Motiváljon minden hölgyet például az a tudományosan alátámasztott tény, hogy a nők orgazmusa jóval hosszabb ideig tart, mint a férfiaké.

Képek forrása: lenetssergey/Depositphotos.comphotographee.eu/Depositphotos.com

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW