Tutibiztos jelek, hogy egy nő csak színleli az orgazmust

Tutibiztos jelek, hogy egy nő csak színleli az orgazmust

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Tutibiztos jelek, hogy egy nő csak színleli az orgazmust

A legtöbb férfi találkozott már ezzel a jelenséggel, mivel elég gyakori. Viszont talán ennél is többször fordulhatott elő az, hogy a férfinak fel sem tűnt, hogy az orránál fogva vezetik. Egyes nők akár évekig képesek színlelni az intim boldogságot. De egyáltalán miért érzik úgy, hogy színlelniük kell? Egyáltalán hogyan lehet kiszúrni, mikor hamis a kéjmámor?

Miért színlelnek a nők?

Csúnyán hangzik, de főleg azért, mert megtehetik. A színlelés egy opció akkor, amikor nincs kedvük hozzá, de mégis belemennek az együttlétbe és szeretnék, ha mihamarabb vége lenne. Másrészt sokuk nem akarja a kedvesük tudtára adni, hogy nem élvezik, amit a partnerük csinál. Tartanak attól, hogy megbántják a partnerüket, miközben talán szégyellik is magukat, amiért „gond” van velük. 

Sokakban megfelelési kényszerként van jelen, hogy muszáj elélvezniük (legalábbis úgy tenniük) mert így lesz boldog és elégedett a partner. Ha nincs orgazmus, nincs boldogság és nem jó a kapcsolat – szerintük.

A kapcsolat elején gyakran előfordul a színlelés, amikor a két fél még ismerkedik. Még nem olyan erős a testi vagy éppen a lelki kötelék, és a nők nehezebben tudják elengedni magukat. Olyankor kegyes hazugságként inkább megjátsszák magukat, nehogy a férfi levegye: egyelőre még nem működik a szex.

Persze olyan esetek is vannak, mikor a férfi éretlen vagy éppenséggel önző és nem figyel oda arra, hogy a párja is élvezze az együttlétet. Túl hamar végez vagy nem csinál semmi olyat, amely kicsit is jó érzés lenne a nő számára.

Természetesen a színlelés senkinek sem jó. Egyrészt nem túl szép dolog hazudni a partnerünknek és port hinteni a szemébe, sőt, akár teljesen félrevezetni, mert azt hiheti, ő a lepedők császára. Másfelől akár fizikai, akár lelki akadálya legyen az orgazmusnak, a színlelés nem fogja megoldani a problémát – csak az őszinteség, a kitárulkozás. A férfi is csak azon tud változtatni, amiről tud. Éppen ezért jobb lesz mindenkinek, ha tiszta lapokkal játszunk.

A következő jelek a pasik segítségére lehetnek, hogy kiszúrják, ha a kedvesük csak színészkedik:

luckybusiness/depositphotos.com

Nem tapasztalsz összehúzódásokat

Alapból, ha egy nő készül elmenni, megfeszül, esetleg remeg a teste, de legalábbis csípőtől lefelé biztosan. Az orgazmust általában ritmikus és egyúttal akaratlan medencetáji és hüvelyi összehúzódások kísérik, amelyektől kicsit olyan érzésed lehet, mintha satuban lenne a péniszed. Sőt, ha épp a lába között dolgozol és a csikló eltűnik, az atombiztos jele annak, hogy közel a tűzijáték. Na már most, ha ő azt mondta, már elment vagy mindjárt elmegy, de éppenséggel ugyanolyan, mint az elején és semmiféle összehúzódást, feszülést nem érzel, akkor meglehet, hogy csak megjátszotta magát vagy épp arra készül.

Pont akkor megy el, amikor rákérdezel, hol tart

A szex nem verseny. Legalábbis nem célszerű azzá tenné. Talán csak ki vagy fulladva és érzed, nem bírod már sokáig. Netán csak szeretnéd tudni: a párod is élvezi-e annyira a dolgot, hogy megajándékozzon egy kiadós orgazmusesővel. De lehetőség szerint jobb kerülni a „mindjárt elmegyek” bejelentést és a „…megvagy már?” kérdést. Viszont ha épp bedobod az egyik csalit, és a partnered ráharap, hogy ó igen, most „ebben a percben”, akkor azért nem árt, ha gyanakodsz. 

Nincs szapora légzése és szívverése

Normális esetben a fokozódó szexuális vágy jele a szapora légzés és szívverés. Ugyanakkor ezt egy kimerítőbb próbálkozás vagy testmozgás is előidézheti. Arról nem is beszélve, hogy a nők ezt is könnyen meg tudják játszani, ha odafigyelnek a szerepükre. De ha mellé társul a túlzott nyugalom, a felettébb ellazult testtartás és az arcuk semmi jelét nem mutatja a gyönyörnek, akkor ezek összessége adhat némi okot a gyanúra. A valódi orgazmus igenis meglátszik az arckifejezésen!

luckybusiness/depositphotos.com

Egy orgazmus, ami más, mint az eddigiek

Többnyire ugyanúgy megy el a partnered, már „ismered” a rituáléját, főleg szeretkezésnél. Aztán kedvet kapsz az orális kényeztetéshez és a nyelvtornádó vagy a kézi munka eredménye egy totálisan más orgazmus. Olyan dolgokat mond, csinál, amiket soha máskor. Ez nemcsak azt jelentheti, hogy csillagos ötös vagy orálból, hanem azt is, hogy istenigazán elélvezett. Nem árt tudni, hogy sokkal kevesebb nő képes a hüvelyi orgazmusra, amire szex közben van lehetőség, semmint csikló által kiváltott orgazmusra.

Valami új kéréssel áll elő

Ahogy arról szó volt, sokan éveken át színészkednek, majd egy szép napon megunják és valódi orgazmusra vágynak. Viszont nem merik felvállalni, hogy idáig csak parádéztak, ezért inkább előáll azzal, hogy „mi lenne ha” és kitalálja, hogy használjatok vibrátort vagy pontosan megmondja mit csinálj. Aztán azt tapasztalod, hogy teljesen másképp megy el a megszokottnál. Jó, lehet, hogy csak egyszerűen új ingerre vágyott és annak volt ekkora sikere, de az is lehet, hogy évek óta akkor ment el először.

Ebben az esetben érdemes nyitottnak lenned és örülni annak, hogy végre megnyílt neked! Próbálj meg figyelmesebb lenni vele és ha úgy gondolod, megjátssza magát, légy partner abban, hogy megtaláljátok azt, amitől végre valódi gyönyörben lehet része!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást