Melyik Marvel hős illik hozzád? A legjobbak és a legrosszabbak

Melyik Marvel hős illik hozzád? A legjobbak és a legrosszabbak

Címlap / Életmód / Ezotéria / Melyik Marvel hős illik hozzád? A legjobbak és a legrosszabbak

A legjobbak:

Scott Lang (Ant-man) – A humoros családapa

Scott okos, de követ el hibákat. Barátságos, de olykor esetlen. Messze van a tökéletestől és éppen ez teszi őt a Marvel Univerzum talán legszimpatikusabb karakterévé. Bűnözői háttere már rég a múlté, hiszen igazi hős, aki nemcsak jó apa, de képes megnevettetni partnerét, ami igazán fontos egy kapcsolatban. 

 

T’Challa – Az intelligens nemes lelkű

A többi szuperhőssel ellentétben T’Challa nem rendelkezik kifejezetten zűrös múlttal, így külön erénye, hogy kevés „csomaggal jön”. Amikor valakivel különváltak útjai, azt mindig éretten kezelte és felesleges dráma nélkül békült ki volt barátnőjével is. Intelligens, nemes lelkű és fontos számára a család, tehát igazi főnyeremény.

 

Peter Parker (Pókember) – Odaadó és szenvedélyes

Az egyik legfiatalabb szuperhős, akiről sok idősebb „kollégája” példát vehetne, ha párkapcsolatokról van szó.

Olykor ügyetlen és bizonytalan, de szenvedélyesen szereti Mary Jane-t és minden nő egy ilyen odaadó partnerre vágyik.

 

Tony Stark (Vasember) – A felelősségteljes szívtipró

Ki gondolná, hogy egy milliomos playboyból is lehet elkötelezett családfő? Mikor megismertük a Vasembert, akkor fürtökben lógtak rajta a nők és elég pökhendi volt, de Pepper Potts mellett lenyugodott, felelősségteljes partnerré és jó apává vált. (Ezért is volt olyan szívbe markoló a karakter halála)

 

Clint Barton (Sólyomszem) – Akinek a családja a mindene

Clint az egyetlen jelentőségteljes Marvel szuperhős, akinek nincs önálló filmje, pedig igazán megérdemelné. Ő ugyanis az egyetlen eredeti Bosszúálló, aki sikeresen egyeztette össze világmentenő „munkáját” a családi élettel. Felesége és gyerekei elvesztése tejesen összetörte. Ki ne vágyna egy olyan partnerre, akinek a családja a mindene?

 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást