Kikapcsolódás / Stílus / Szórakozás / Test

Melyik manikűrt választanád? Sokat elárul a személyiségedről!

Melyik manikűrt választanád? Sokat elárul a személyiségedről!
womenworking.com

Ha az első manikűrt választottad

A legkiemelkedőbb személyiségvonásod azt, hogy eszméletlenül határozott vagy. Óriási motiváció rejtőzik benned, és mindig találsz erőt ahhoz, hogy folytasd azt, amit elkezdtél. Még annak ellenére is, hogy körülötted sokan megpróbálják letörni a lelkesedésed. Ha van bárki a világon, aki biztosan teljesíteni fogja a céljait, az te vagy, hiszen keményen és szorgalmasan dolgozol, ráadásul mindezt erős szenvedéllyel teszed. 

Ha a második manikűrt választottad

A döntésed alapján egy biztos: neked eszméletlenül jó humorérzéked van. Pontosan tudod, hogy az életben kár mindent túl komolyan venni, és meg kell tanulni nevetni azon, ami épp rosszul sült el. Ha ciki dolog történik veled, te biztos, hogy képes vagy nevetve továbbállni! Ennek köszönhető az, hogy képes vagy bárki arcára mosolyt csalni, és nagy segítséget adsz a barátaidnak abban, hogy ki tudjanak lábalni egy-egy nehéz időszakból.

Ha a harmadik manikűrt választottad

Rendkívül őszinte lélek vagy, a hazudozás pedig nagyon távol áll tőled. Mivel te mindenkinek megmondod az igazat, ferdítések nélkül, cserébe ugyanezt várod el a környezetedtől is. Sőt, ami igazán különleges benned, hogy saját magadnak sem szoktál hazudni. Gyakran megesik másokkal, hogy egy rossz kapcsolatban vagy nem megfelelő munkahelyen azzal hitegetik magukat, hogy előbb-utóbb minden jó lesz, de te ilyet sosem teszel. Mindig reálisan gondolkodsz és tisztán látsz előre, ezért ha valami nem jó számodra, rögtön tudod, hogy lépned kell!

Ha a negyedik manikűrt választottad

Nem sok olyan hűséges ember létezik a világon, mint te! Rendkívül ragaszkodó vagy, mind baráti, mind szerelmi téren, ezért nagyon sok dolgot képes vagy megbocsátani azoknak, akik szeretnek téged. Sajnos emiatt nem egyszer megégetted már magad az életben. Ugyanakkor nem hagyod, hogy a rossz tapasztalatok lerombolják a lelked, és továbbra is ugyanaz a lojális, barátságos személy vagy, aki mindig is voltál. A kapcsolataidért képes vagy a végletekig küzdeni, a családtagjaid és barátaid problémáit pedig mindig sajátodként kezeled!

Ha az ötödik manikűrt választottad

Te rendkívül alkalmazkodókész vagy, és nem igazán létezik olyan embertípus, akivel ne találnád meg hamar az összhangot. Tudod, kivel hogyan érdemes beszélgetni, ez pedig rengeteget dobott már a karriereden is. A kompromisszumok megkötése számodra nem okoz problémát, sőt, mivel többnyire kerülöd a konfliktusokat, inkább hajlamos vagy engedni, csak hogy továbbra is béke legyen a kapcsolatodban, munkahelyeden vagy baráti társaságodban. Ebből kifolyólag neked nehezedre esik nemet mondani arra, amihez valójában nincs is kedved!

Ha a hatodik manikűrt választottad

Kitűnő kommunikátor vagy, ezt biztosan hallottad már másoktól is! Mindig nyugodt, barátságos és összeszedett tudsz maradni, még akkor is, ha egy nagyon bonyolult szituációban találod magad. Gyors észjárásod van, ezért hamar sikerül megoldást lelned a problémákra a munkahelyeden. Mindig tudod, hogyan nyűgözz le másokat alig pár mondattal, és szociális alkatodnak köszönhetően gyakran találod magad a társaság középpontjában. Igazán figyelemfelkeltő személyiséged van, ezért hamar kötsz új barátságokat is.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást