6 meleg őszi hajszín, ami nem jön szembe az utcán

6 meleg őszi hajszín, ami nem jön szembe az utcán

Címlap / Stílus / Haj / 6 meleg őszi hajszín, ami nem jön szembe az utcán

Te is azok közé tartozol, akiknek az évszakváltáskor egyszerűen szüksége van egy kis megújulásra? Vagy csak érzed, hogy rád férne a felfrissülés? Bármi is az oka annak, hogy új hajszínt keresel, ezek az árnyalatok remekül fognak mutatni az őszi napsütésben!

Rezes barnák

A természetes hatás az idei ősszel is divatban marad, ám a mély, gazdag árnyalatokat balayage technikával és egy vagányabb, merészebb színnel még élőbbé, még csillogóbbá teheted.

Ebbe a gyönyörű mélybarnába rezes árnyalatú highlight-ot tettek, ettől a hajszín egy enyhe vöröses csillogást kapott, és sokkal izgalmasabbá és ősziesebbé is vált.

Csillogó aranybarna

Az aranyba hajló színek mindig népszerűen ősszel, mert a tarka faleveleket és a lemenő napfényt juttatják eszünkbe.

Ez a hajszín biztos, hogy ragyogóan fog mutatni nem csak a fotókon, de a való életben is, kék vagy zöld szeműeknek pedig különösen ajánlott, ahogy a fehér, szeplős bőrt is szépen kiemeli, igazi ősz-tündérré varázsolva téged.

Hamvas szőke

Ősszel a nyár napcsókolta szőke hajszínei hamvas, ezüstös árnyalatot kapnak, és ettől sokkal lágyabb, melegebb hatást keltenek, amire ősszel különösen jól esik ránézni, és az őszi napfény is szebben törik meg ezen az árnyalaton.

Érdemes ombre vagy balayage technikával összedolgozni a világosabb és a hamvasabb színt a természetesebb hatás és a gazdagabb textúra kedvéért.

Csokoládé és mályva

Ha a sötétebb színeket kedveled, akkor érdemes valamilyen játékos, gyümölcsös árnyalatú balayage-ban gondolkodni, mint amilyen például egy a gyönyörű, telt mályva szín.

Ezzel megőrizheted hajszíned gazdagságát, kiemelheted a sötét, mély színeket, mégis könnyedebbé teszed az összhatást, nem lesz a hajszíned nyomasztó a hűvösebb évszakban sem.

Érdemes játszani a kontrasztokkal, és világos szemszínhez egy gazdagabb gyümölcsös tónust, míg a sötét szemszínhez valamilyen haloványabb, vizes, pasztelles árnyalatot választani, ha ilyen hajszínben gondolkodsz.

Szőkébe kevert rozé

Ha világosabb a hajad, akkor a rozé vagy rozéarany árnyalatokkal adhatsz neki gazdagabb, pompásabb árnyalatot.

Ha halvány rózsaszín árnyalatokat használsz, akkor szinte alig fog majd látszani, hogy valamivel gazdagítottad a világos, szőke hajszínt, csak a végeredmény lesz sokkal textúráltabb.

Kipróbálhatod azt is, hogy csak az alsó hajrétegbe teszel a rozé arany színből, így éppen csak kivillan majd a különleges árnyalat.

Aranyló falevelek színe

Ezt a barna és szőke közötti, mégis vörösbe hajló árnyalatot elérni nem egyszerű, cserébe viszont gyakorlatilag mindenkinek jól fog állni.

Tökéletes választás az őszre, mert illik a körülötted lévő színekhez és a melegebb, tompa napfényhez, miközben bárkin természetesen hat.

Ne próbáld meg otthon kikeverni, bízd profi fodrászra a festést, és teljesen megújulhatsz anélkül, hogy drasztikusan változtatnád meg a külsődet!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást