Szerelem / Párkapcsolat

Megkérdeztük a pasikat, mi a különbség szép és jó csaj között

Szép mosoly

A jó csaj magabiztos

A magabiztosság előfeltétele a jó humor, hiszen nem lehet zavarba hozni egy olyan nőt, aki nem csak azzal van tisztában, hogy ő kicsoda, hanem művelt is.  Ha frappáns szófordulatai vannak egy nőnek, az azt jelenti, hogy vannak megoldásai, nem csak beszélgetésben, hanem nagy valószínűséggel a hétköznapi helyzetek megoldásaira is.

A jó csaj olvasott

Ez nem csak az intelligencia, műveltség szempontjából fontos. A könyv az a hasznos ,,játékszer”, amivel olyan utakat járhatunk be, olyan élethelyzeteket élhetünk meg fantáziánk által, melyek nagy valószínűséggel a mi életünkben is el fognak érkezni előbb-utóbb. Így nem érnek majd váratlanul. Ezen felül ott vannak a személyiség és önfejlesztő könyvek is. Az olvasottság a szókincs fejlesztésére is kiválóan alkalmas, ami egy társaságban igen nagy előny.

A jó csaj ápolt

Nem kell ahhoz szoláriumba járni, hogy valakiből jó csaj legyen, sőt még fodrászhoz sem, kozmetikushoz sem.  Ugyanis a ,,jó csaj” tudja, hogy nem kell mindig tökéletesen kinéznie, csúcsformában lennie. Ezen felül, a valós életben kevesen engedhetik meg maguknak azt, hogy folyamatosan kozmetikushoz, fodrászhoz járjanak, így érdemes megtanulni azt, hogyan tegyünk szert ápolt külsőre.

Olvastad már?  13 dolog, amit a férfiak vonzónak találnak egy nőben

Nem árt, ha egy nő megtanulja, hogy mit kell tennie, megtanulnia annak érdekében, hogy haja, bőre, körmei ápoltak legyenek. Arra is oda kell figyelni, hogy ruhánk ne legyen szakadt, igénytelen, vasalatlan, színben nem összeillő. A divat, a harsányság nem egyenlő az ápoltsággal.

,,Jó csaj”-nak lenni nem ördöngösség, csak egy kis odafigyelés és fejlődésre való hajlandóság kérdése. Ne akarjunk a legjobbak lenni, hiszen az csak erőlködés, mindig van nálunk jobb, szebb. Egyszerűen csak jók akarjunk lenni, magunknak. Így biztosított a belülről fakadó mosoly, ami a nő legszebb éke.

Oldalak: 1 2