Életmód / Ezotéria

Hallottál már a lélekszerződésekről? Ezek befolyásolják az egész életedet!

Hallottál már a lélekszerződésekről? Ezek befolyásolják az egész életedet!

Gyerekkorodtól időskorodig rengeteg emberrel találkozol. Lesznek, akikről könnyen megfeledkezel, és a nevüket sem tudod felidézni, de olyanok is, akik nagyon mély nyomot hagynak benned, és fontos szerepet játszanak abban, hogy bejárd az utadat. Nem mindig pozitív karakterekről, vidám történésekről van szó; gyakran megesik, hogy egy-egy rossz élményről vesszük észre évekkel később, hogy mennyire elengedhetetlenek voltak a fejlődésünkben. Ezek az emberek, akik ilyen szerepet töltenek be az életedben, valójában nem véletlenül lépnek be az ajtódon. Minden egyes ilyen kapcsolatnak, legyen az baráti, szerelmi vagy családi, megvan az oka, és muszáj beteljesíteniük a kitűzött céljukat. 

Elkerülhetetlen találkozások

Mielőtt megszületsz, a lelked már találkozik azokkal, akikkel a földi léted során valamilyen kapcsolatod lesz. Megválasztod a szüleidet, a szerelmeidet, a csalódásaidat, és minden egyes tapasztalatot, amin keresztül kell majd menned. Megköttetnek a lélekszerződések: olyan emberekkel, akiknek muszáj az életedbe lépniük, és mély hatást gyakorolni rád, elindítani téged egy úton, vagy segíteni, hogy akár egy csalódás árán, de megtaláld önmagad. Biztosan feltetted már magadnak azt a kérdést, hogy egy szakításnak vagy egy rossz élménynek mégis miért kellett megtörténnie veled?

Amit akkor és ott még nem értesz, évek múltán tisztává válik. Látni fogod, hogy ezek indítottak el téged egy új út felé, legyen az egy új szakmai irány, vagy épp ezek miatt ismerted meg a férjedet a későbbiekben.

Semmi sem véletlen. A lépcsőfokok megmászása során megtanulod, mit jelent igazán szeretni, milyen egy mindent elsöprő szerelem. Egy barát eltávolodása, az egyedüllét, a gyász. Rájössz, mit jelent szülőnek lenni, önzetlenné válni, kitartani minden nehézség ellenére egy házasság mellett. Mindehhez szükség van azokra az emberekre, akik az életedben valamikor jelen voltak, mert nélkülük sosem érnél célt. Hogy ez biztosan megtörténhessen, a lelkeitek között még a születésetek előtt erős kapcsolat jön létre, ami nem más, mint a lélekszerződés. Akivel egymást választottátok, biztosan találkozni fogtok az életben!

Joshua Sazon/unsplash.com

Minden értelmet nyer

Elengedni valakit, akit szeretünk, nagyon nehéz, de ha tisztában vagy azzal, milyen hatással vannak az életedre a lélekszerződések, jobban megtanulod ezeket az élményeket elfogadni. Hogy vannak emberek, akik nem maradnak örökre melletted, de ez nem jelenti azt, hogy jobb lett volna, ha sosem találkozol velük.

Még ha fizikailag nincsenek is melletted, a lelketek egymást választotta egy-egy tapasztalat miatt, amiben segítettétek egymást.

És az ne tévesszen meg, hogy ki hány éves! Biztosan te is tapasztaltad már azt, hogy például az anyukád vagy a nagyszüleid valamiben éretlenebbül viselkednek, esetleg irracionális döntést hoznak, pedig legalább egy generáció van köztetek, és nekik jóval több tapasztalatuk van. Az oka az, hogy a lelkeknek eltérő érettségi szintjeik vannak, és az, hogy ki hány éves, ezt nem befolyásolja. Több életet is leélsz ezzel a lélekkel, mielőtt mindent megtanulsz, amit muszáj, és nem biztos, hogy „fiatalabb” vagy a szüleidnél. Ezt is fontos megtanulnod, hogy megértsd, ki miért viselkedik másképp.

Mostantól próbálj meg erőt meríteni a lélekszerződések létezéséből, amikor rossz dolog történik veled. Ne feledd, semmi sem történik ok nélkül, csak egy kicsit türelmesnek kell lenned!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást