Te is előszeretettel főzöl és sütsz csirkét, mert gyorsan megvan, miközben isteni finom ételeket készíthetsz a felhasználásával? Noha ez tény, ettől függetlenül van pár dolog, amire fontos lenne odafigyelned; az alábbi hibákat ugyanis rengetegen elkövetik a nyers csirkével.
3/6 Fűszerezés után elől hagyjuk
A csirke ízét nagyon jól lehet variálni a különféle fűszerekkel és pácokkal. Azonban még ilyenkor is el lehet követni egy nagyon fontos hibát.
Amikor megfűszerezted a nyers csirkét, és hagyod, hogy egy kicsit összeérjenek az ízek, jobb, ha nem hagyod a húst szobahőmérsékleten állni.
Ilyenkor is fellép az a probléma, hogy a baktériumok elkezdenek megtelepedni rajta, ami aztán egészségügyi problémákhoz vezet. Tedd bele zacskóba, majd utána a hűtőbe egy kis időre.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!