Minden a homlokunkra van írva! Így érzékeljük egymás kisugárzását

Minden a homlokunkra van írva! Így érzékeljük egymás kisugárzását

Címlap / Életmód / Lélek / Minden a homlokunkra van írva! Így érzékeljük egymás kisugárzását

Ami bent, az kint 

Testet ölt minden érzés, ami áthalad rajtunk. Egy találkozás során, vagy pusztán ha csak elsétálunk valaki mellett, érzékeljük a másik rezgéseit. Néha az egész kusza, megmagyarázhatatlan, csak tudjuk, hogy a másik milyen lelkiállapotban van. Persze senki sem köteles folyamatosan jól éreznie magát annak érdekében, hogy mások jót érzékeljenek belőle, viszont ha a cél a szimpátia elérése, akkor elsődlegesen a belső konfliktusokat kell rendezni ahhoz, hogy ez megtörténjen.

Minden a homlokunkra van írva

A jó is és a rossz is. Egy pasizós estén a csajokkal tesztelheted a kisugárzásodat. Minden azon múlik, hogy te hogy érzed magad a bőrödben. Rosszkedvűen, lehangolva senki nem akar majd a közeledbe menni, mert azt érzékelik, hogy valami baj van és jobban szeretnél inkább egyedül lenni. Teljesen mindegy, hogy aznap a legdögösebb ruhádat viseled, ha elmarad a csillogó kisugárzás, akkor csak a flitterek ragyognak majd a ruhádon.

Az sem egy jó taktika, ha a kiszemeltedet teljesen ignorálod, miközben mindennél jobban vágysz arra, hogy a közeledben legyen. Egy darabig izgató ez a huzavona, de a férfiak hamar ráunnak, ráadásul a hosszantartó elutasításból is elegük lesz. Nincs abban semmi rossz, ha azt sugárzod kifelé, ami benned van. Ha tetszik valaki, azt úgyis érzékelni fogja a másik, te pedig ne ellenkezz, ha valakinek felkeltetted az érdeklődését.

A szexuális kisugárzás ereje

Foghatjuk a feromonokra, vagy bármilyen más vegyületre, de a szexuális kisugárzás olykor elemi szinten hat ránk. Ehhez kell, hogy valaki olyan hatással legyen rád, ami egyből beindítja a testi folyamatokat és a tested elkezdjen feromonokat kibocsátani. Ez akkor is megtörténik, ha tiltakozol ellene. Nem szabályozhatod, hiszen ez az emberi akaraton túl történik.

Azok az emberek, akik elhiszik magukról, hogy vonzó, kívánatos személyek, jellemzően sokkal nagyobb százalékban kapnak hasonló visszajelzést.

Olyan megmagyarázhatatlan erejük van, amitől mindenki más szemében szexi kisugárzásuk lesz, még akkor is, ha egyébként külsőre nem az adott személy zsánere. Ez a plusz az, ami a külsőt még vonzóbbá teheti, vagy jóformán teljesen eltörpül mellette.

Megan Ruth/pexels.com

A jó kisugárzás három lépésben

  1. Törekedj a testi-lelki egészségre. Nehezen tudsz jót sugározni, ha nem érzed magad jól a bőrödben. Ezt nehéz az év minden napján teljesíteni (nem is kell!), de amint érzékeled, hogy kibillentél az egyensúlyból, tegyél meg mindent annak érdekében, hogy visszaálljon az harmónia. Ne mások miatt, kizárólag magad miatt.
  2. Illatozz, akár egy virág! Az illatoknak elképesztően fontos szerepük van csábítás során. Nem kell egy üveg parfümöt magadra fújnod, elég néhány fújás, de az legyen rendszeres. Egy finom illatú testápoló, vagy olaj is sokat tud dobni a kisugárzásodon, ezért ügyelj rá, hogy mindig hidratált, finom illatú legyen a bőröd is.
  3. Figyelj másokra, mert a kisugárzás leginkább egy beszélgetés során bontakozhat ki igazán. Az értő figyelem már eleve olyan vonzóvá tesz, hogy mindenki a társaságodat akarja majd élvezni. Ám ennek soha nem szabad magadra erőltetett dologgá válnia. Ez mind akkor lehetséges, ha te magad jól vagy, testileg és lelkileg is. Soha ne mások miatt akarj jó kisugárzást magadnak, csakis önmagad miatt!

VIDEO A legnyugodtabb kutyafajták

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!