Te is előszeretettel főzöl és sütsz csirkét, mert gyorsan megvan, miközben isteni finom ételeket készíthetsz a felhasználásával? Noha ez tény, ettől függetlenül van pár dolog, amire fontos lenne odafigyelned; az alábbi hibákat ugyanis rengetegen elkövetik a nyers csirkével.
2/6 Rosszul tesszük a hűtőbe
Amikor a csirkét elteszed a hűtőbe, figyelj oda arra, hogy megfelelően pakolod el. A hús ugyanis könnyen levet ereszt, ami aztán a hűtődtől függően lecsöppenhet az eggyel lentebbi polcon tárolt ételekre.
Ez pedig ugyancsak nagyon veszélyes az egészségedre! Mindig tedd rá egy tányérra, és lehetőleg az alsó polcon keress neki helyet, hogy ilyenkor más ételek ne kerüljenek veszélybe.
Arról nem is beszélve, hogy ha már bontott a csirke, könnyen kiszáradhat a hűtőszekrényben, így figyelj oda arra, hogy mindig alaposan csomagold zacskóba.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!