Erdei gomba krémleves
Hozzávalók:
Sajt krémleves
Hozzávalók:
Olaszos paradicsomleves
Hozzávalók:
Zelleres zöldborsó krémleves
Ha egy nem mindennapi, de mégis finom és krémes levest szeretnél készíteni, akkor próbáld ki receptajánlatunkat és készítsd el a zelleres zöldborsó krémlevest!
Hozzávalók 4 főre:20-30 dkg fagyasztott zöldborsó
egy kisebb fej zeller
bacon
2 evőkanál vaj
2dl tejszín…
Ismerd meg a teljes receptet itt!
Bableves
Egy könnyű bableves különleges fűszerezéssel, melyet tálaljunk ropogós friss kenyérrel és parmezánnal.
Hozzávalók: 20 dkg száraz bab
1-2 babérlevél
fél evőkanál só
2 gumó édeskömény…
Ismerd meg a teljes receptet itt!
Karfiol krémleves
Talán a krémlevesek legfinomabb változata a karfiolos. Sokféle zöldséggel megbolondíthatjuk.
Hozzávalók
– 2 evőkanál vaj
– 4 gerezd fokhagyma
– 1 nagy fej hagyma, apróra vágva
– 2 nagy burgonya, meghámozva, felkockázva …
Ismerd meg a teljes receptet itt!
Fokhagyma krémleves, ahogy a legfinomabb
Csak alapvető élelmiszerek szükségesek ehhez a méltán népszerű leveshez, de az eredmény valóságos kulináris élmény lesz!
Hozzávalók
– 2 fej fokhagyma hámozva
– 4 fej kisebb hámozott, felkockázott burgonya
– 3 ek. olívaolaj…
Ismerd meg a teljes receptet itt!