Áfonyás-rozmaringos forralt bor
Ha egy kicsit különlegesebbé tennéd a már megszokott, bevált receptet, nyugodtan kísérletezz kicsit a fűszerekkel és gyümölcsökkel, amikkel a bort összefőzöd.
Ehhez a különleges forralt borhoz főzz össze egy üveg bort, fél csésze vizet, fél csésze cukrot, negyed csésze brandyt, 2 csésze fahéjrudat, 2 evőkanál áfonyát (lehet aszalt is), 4 szem csillagánizst, fél teáskanál szegfűszeget, egy csipet kardamomot, egy késhegynyi vaníliamagot, kevés szerecsendiót, és 8 mandarin levét.
Lassú tűzön melegítsd össze őket, hogy a cukor szépen felolvadjon, majd tálaláskor minden pohárba tegyél áfonyát és egy szál rozmaringot.
Ehhez a különleges forralt borhoz főzz össze egy üveg bort, fél csésze vizet, fél csésze cukrot, negyed csésze brandyt, 2 csésze fahéjrudat, 2 evőkanál áfonyát (lehet aszalt is), 4 szem csillagánizst, fél teáskanál szegfűszeget, egy csipet kardamomot, egy késhegynyi vaníliamagot, kevés szerecsendiót, és 8 mandarin levét.
Lassú tűzön melegítsd össze őket, hogy a cukor szépen felolvadjon, majd tálaláskor minden pohárba tegyél áfonyát és egy szál rozmaringot.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!