5 különleges karácsonyi főétel

5 különleges karácsonyi főétel

Címlap / Életmód / Receptek / 5 különleges karácsonyi főétel

Nem tudod milyen finomságot teremts az ünnepi asztalra? Készítettél már marha wellingtont vagy ribizlis bélszínt?

Marha Wellington

Minden ünnepi vacsorára lenyűgöző főétel. Elkészítése közel sem olyan bonyolult, mint amilyennek tűnik. A lédús ízletes bélszín és a ropogós levelestészta párosítása csodálatosan működik.
Olvasd el a teljes receptet.

Mustáros sertéskaraj pirított burgonyával

A sertéshús ízét a mustár és friss fűszernövények emelik ki, a tepsisburgonya pedig csak ráadás. Ez a vacsora szépen tálalható, biztos siker.
Olvasd el a teljes receptet.

Fűszeres roston sült pulykamell

Az egészben sült putykamell roston sütve, friss rozmaringgal, zsályával és kakukkfűvel nagyszerű ünnepi vacsora, de ízletes szendvicseket is készíthetünk belőle a maradékból.
Olvasd el a teljes receptet.

Klasszikus sült pulyka recept

Nemcsak az amerikai Hálaadásra szokás sült pulykát készíteni, nálunk is nagyon népszerű ez az ízletes szárnyashús. Bemutatjuk a klasszikus épen sült pulyka receptjét.
Olvasd el a teljes receptet.

Sült bélszín ribizliszósszal

A marhahúsnak egy édes-savanykás karaktert kölcsönöz ez a gyümölcsös mártás.
Olvasd el a teljes receptet.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást