Marha Wellington
Minden ünnepi vacsorára lenyűgöző főétel. Elkészítése közel sem olyan bonyolult, mint amilyennek tűnik. A lédús ízletes bélszín és a ropogós levelestészta párosítása csodálatosan működik.
Olvasd el a teljes receptet.
Mustáros sertéskaraj pirított burgonyával
A sertéshús ízét a mustár és friss fűszernövények emelik ki, a tepsisburgonya pedig csak ráadás. Ez a vacsora szépen tálalható, biztos siker.
Olvasd el a teljes receptet.
Fűszeres roston sült pulykamell
Az egészben sült putykamell roston sütve, friss rozmaringgal, zsályával és kakukkfűvel nagyszerű ünnepi vacsora, de ízletes szendvicseket is készíthetünk belőle a maradékból.
Olvasd el a teljes receptet.
Klasszikus sült pulyka recept
Nemcsak az amerikai Hálaadásra szokás sült pulykát készíteni, nálunk is nagyon népszerű ez az ízletes szárnyashús. Bemutatjuk a klasszikus épen sült pulyka receptjét.
Olvasd el a teljes receptet.
Sült bélszín ribizliszósszal
A marhahúsnak egy édes-savanykás karaktert kölcsönöz ez a gyümölcsös mártás.
Olvasd el a teljes receptet.