Körömtrendek az ünnepi szezonra – így készítsd el őket!

Körömtrendek az ünnepi szezonra – így készítsd el őket!

Címlap / Stílus / Test / Körömtrendek az ünnepi szezonra – így készítsd el őket!

Ha nemcsak otthonod és ruhatáradat szeretnéd karácsonyi hangulatúvá varázsolni az ünnepek közeledtével, készíts magadnak – vagy kérj a körmösödtől – alkalomhoz illő manikűrt! Cikkünkben ehhez nyújtunk most egy kis inspirációt.

Piros-fehér-zöld

Akár egy egyszerű, áttetsző manikűrt is könnyedén karácsonyi hangulatúvá varázsolhatsz, ha feldobod néhány egyszerű mintával és az ünnep fő színeivel, vagyis a pirossal és a zölddel.

Rakj némi csillámport a körmeid végére, majd húzz belőlük vékony csíkokat, és ha tovább szeretnéd fokozni a hatást, egy-egy, a csíkokkal megegyező színű kövecskét is ragassz fel.

Az összehatás visszafogott, mégis ünnepi lesz.

 

Francia téliesítve

Ha egyébként a természetes hatás és a francia manikűr híve vagy, az ünnepek közeledtével sem kell drasztikus változást eszközölnöd, már azzal is remekül feldobhatod az összhatást, ha csupán az egyik körmödet díszíted.

A köröm egyébként fehér részét fesd csillogó pirosra, és ragassz vagy fess rá fehér hókristályt – ennyi az egész.

 

Télapó itt van

A piros köröm örök divat, egyszerűen megunhatatlan – nem véletlen, hogy a francia manikűr után ezt kérik leggyakrabban a körmöstől.

Az ünnepek közeledtével is tökéletes választás a piros, egy kicsit megbolondítva pedig még a Mikulást is megidézheted a manikűröddel.

Egyik körmödre natúr lakkot fess, majd a végére piros és fehér színekből kreálj télapósapkára emlékeztető mintát.

Egy biztos: a gyerekek imádni fogják.

 

Minden ujjra egy minta

Fesd fehérre a körmeidet, a semleges alapon bármilyen karácsonyi minta jól mutat.

Ha elég ügyes és kreatív vagy, rajzold te magad az ünnepi figurákat, de ha nem akarsz bajlódni vele, használj körömmatricát, majd a végén kenj rá még egy réteg lakkot.

A végeredmény nagyon cuki lesz!

 

Fekete-arany elegancia

Bár a fekete színről elsőre talán neked is a gyász jut eszedbe, ünnepi szettedhez remekül passzolnak majd a fekete alapon aranyszínben pompázó körmök.

Ennek a finoman elegáns manikűrnek ráadásul az elkészítése is roppant egyszerű, hiszen csak be kell szórni aranyszínű csillámporral vagy apró kövekkel a feketére alapozott körmöket, fedőlakkal átkenni, és kész is van.

 

Zöld, fagyönggyel

A fenyőfa színére hajazó csillogó sötétzöld remekül mutat a körmökön is.

Hogy ne legyen egyhangú, dobd fel legalább egyik ujjadon egy kis mintával: fess rá fagyöngyöt!

A piros bogyókat apró kövek szimbolizálják, így csak a leveleket kell ráfestened a hófehér alapra.

Ugye, milyen csodásan mutat?

 

Ezüstös csillogás

Karácsonykor az arany mellett az ezüst is remek választás a dekorálást illetően – legyen szó a lakásról, a ruhádról vagy épp a manikűrödről!

Igazán vidám lesz az összhatás, ha az egyszínű pirost variálod a fehér alapon ezüsttel festett, karácsonyfadísz formájú mintákkal.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást