Életmód / Ezotéria

Kiderültek a rossz tulajdonságaid a csillagjegyed alapján – Egyetértesz?

Kiderültek a rossz tulajdonságaid a csillagjegyed alapján – Egyetértesz?

Kos

A Kosoknak megvan az a veleszületett tulajdonságuk, hogy szeretnek parancsokat osztogatni és másokat könnyen kiosztanak, amivel könnyen megbánthatnak bárkit. A Kosok azt hiszik, mindig tudják mi a jobb és ennek kategorikusan szót is adnak.
Szeretnek tetszésük szerint „rendet tenni” mások fejében, irányt mutatni másoknak.

Szóljon mellettük az, hogy nincs titkos stratégiájuk és teljesen jó-szándékúan teszik azt, amit tesznek. Nehezen tűrik, ha nem osztják véleményüket, makacs személyiségük megnehezíti a velük való együttélést.

Bika

A Bikák mottója a „Lassú víz partot mos”, ez az életfilozófiájuk és abszolút e szerint élnek. Természetük rendíthetetlenül makacs, senki sem tudja őket semmiről meggyőzni. Halmozzák javaikat, lassan de biztosan érik el céljaikat. Óvatosak mindenben, amit tesznek, de éppen ezért tudnak kényelmes otthont teremteni.

Ikrek

Elbűvölő, karizmatikus, csábító személyiségek, akiket soha nem lehet teljesen kiismerni, éppen ezért gyakran felszínes az, amit mutatnak magukról. Az embereket vagy elbűvölik vagy teljesen csalódnak bennük, de képtelenek igazán megismerni őket, mert mindig van egy másik arcuk is.

Az Ikrek saját magukat sem ismerik igazán, sokszor saját maguknak mondanak ellent. Szükségük van mindig valakire, akivel beszélhetnek, egy mentális támaszra, akitől visszajelzést kaphatnak önmagukról.

Rák

A Rákok uralkodó bolygója a Hold, éppen ezért hangulatuk megdöbbentően ingadozik, és minden külső hatásra reagál. Nehezen mondanak le a megszokott dolgokról, hajlamosak magukhoz láncolni embereket, emlékeket, tárgyakat és soha nem elengedni azokat.

Nehéz a Rákokat megérteni és kedvükben járni. A céljaik felé cikk-cakkban közelítenek, nem erősségük az egyenes és legrövidebb út megtalálása. Kerülik a feltűnést és sokszor a dicséret is zavarja őket. Ha van okuk is büszkének lenni, sokszor el sem mondják senkinek.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást