Kezdődik a Disznó éve! Milyen jó dolgokra számíthatsz a kínai újévben?

Kezdődik a Disznó éve! Milyen jó dolgokra számíthatsz a kínai újévben?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Kezdődik a Disznó éve! Milyen jó dolgokra számíthatsz a kínai újévben?

A Disznó a kínai asztrológia állatövi jegyei közül a tizenkettedik. A jegyre jellemző kényelem és lassúság (vagy inkább megfontoltság) jelen lesz a 2019-es évünkben. Ez azt jelenti, hogy sok régen halogatott döntésre kerül sor, és még több régóta dédelgetett terv valósulhat meg. Akik 2018-ban bármilyen szempontból hezitáltak – legyen szó saját vállalkozás beindításáról, nagy utazásról vagy továbbtanulásról –, azoknak idén érdemes belevágniuk, mert kedvező körülményeket remélhetnek.

A Disznó szilárd és kitartó földi jegy, így az új kínai évre jellemző lesz az, hogy a szokásosnál több földi örömben, jóléti élményben és kényeztetésben lesz részünk. Ezeknek a lehetőségeknek (például plusz anyagi javak, jutalomutazás, egyéb juttatások) egy részét érdemes visszafordítani a komplex jóllét építésére. Erre a zodiákusra ugyanis az is jellemző, hogy egészségét és fizikai állapotát elhanyagolja.

Szakítsunk időt, energiát és pénzt a testi-lelki wellnessre, a mentális és pszichés harmóniánk kialakítására, és ezzel együtt a hónapok (vagy évek) óta halogatott orvosi kontrollvizsgálatokra is.

Az ázsiai kultúrában a sertés a jólét szimbóluma, így a kínai újév közepétől várható egy önmegvalósítással és karrierrel kapcsolatos pozitív előrelépés. Ez lehet egy konkrét feljebb ugrás a ranglétrán, egy felelősségteljesebb munkakör, vagy éppen egy teljesen más munkaterület felfedezése. A lényeg az, hogy ne adjunk lejjebb az ambiciózus törekvéseinkből, és az önképzésre is fektessünk nagyobb hangsúlyt.

Kezdődik a Disznó éve! Milyen jó dolgokra számíthatsz a kínai újévben?Kép forrása: Sonyachny/depositphotos.com

A Disznó éve a „lassan járj, tovább érsz” szlogen jegyében telik, de már a második harmadától érezni lehet majd, hogy beérnek a régóta építgetett tervek, és kiaknázásra kerülnek az eddig kihasználatlan emberi kapcsolatok és egyéb potenciálok.

A Disznó jegyében született emberek (1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007) számára egyértelműen egy szerencsés eseményt jósolnak az asztrológusok 2019-re.

Mivel ezek a személyek kedves és szimpatikus jellemvonásokkal rendelkeznek, valamiféle áldás és burok kíséri őket végig az éven. Régi ismerőseik tűnnek fel a múltból és hoznak kedvező fordulatot számukra, vagy olyan hivatalos ügyre tudnak pontot tenni, amely régóta akadály volt a bürokratikus útvesztők miatt.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást