Belát a szomszéd? Látványos megoldások, hogy intim legyen az udvarod

Belát a szomszéd? Látványos megoldások, hogy intim legyen az udvarod

Címlap / Otthon / Kert és terasz / Belát a szomszéd? Látványos megoldások, hogy intim legyen az udvarod

A kertes háznál szerintem sokak számára fontos szempont, hogy saját, privát szférájuk legyen, nem csak bent, hanem odakint is. A tuják és örökzöldek szuperek lehetnek akkor, ha drótkerítéssel vannak elválasztva egymástól a telkek, azonban arra elég sokat kell várni, hogy a növények kellő magasságúra nőjenek. Mutatjuk, milyen megoldásokkal teheted intimebbé a telkedet!

Csodás, sűrű faléces megoldás

Remekül mutat a modern otthonok kertjében ez a szép, vékony deszkákból készült kerítés, ami természetes, mégis letisztult. A fa színét igazítsd a kerti bútorokéhoz és az ízlésedhez. Az apró réseken keresztül nem lehet belátni a kertbe, csak ha valaki nagyon közel megy a kerítéshez, viszont mégsem érzed azt, hogy egy betonfallal van körülvéve a házad.

 

 

Kettő az egyben

Az előbbihez hasonló, ám kissé vastagabb deszkából készült kerítésnek akár több funkciója is lehet. Amellett, hogy elszeparál a szomszédtól, virágokat is ültethetsz az előre kialakított részekbe, így nem lesz egyhangú a kerítésed oldala! A ládákba kerülhetnek az idénynek megfelelő növények, pozsgások is, télen pedig remekül mutat benne a díszkáposzta vagy néhány fenyőág!

 

 

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást