Párkapcsolat / Szerelem

Keltsd fel a figyelmet! 5 egyszerű praktikával növelheted a vonzerődet

Keltsd fel a figyelmet! 5 egyszerű praktikával növelheted a vonzerődet

A vonzerő sok nőben automatikusan ott van, akadnak, akiknek szinte semmit sem kell tenniük azért, hogy felkeltsék mások érdeklődését. Persze, sokszor ez csak puszta látszat, mert nem elég felhívni magunkra a figyelmet, meg is kell tartani azt… Szerencsés vagy, ha nem kell ezzel a kérdéssel foglalkoznod, de lássuk, mit tehetsz, ha kicsit tudatosabban szeretnéd növelni a vonzerődet!

Kedvesség, mindenek előtt

Minduntalan ritkábban találkozom olyan emberekkel, akiken látszik, hogy elégedettek önmagukkal, harmóniában élnek a világgal – márpedig ezt a hozzáállást egy pillanat alatt észre lehet venni. Remekül tükrözi például az, mennyire vagyunk kedvesek másokkal.

Ha vonzerőről beszélünk, akkor nem ártana komolyabban venni a kedvesség kérdését, ugyanis bizonyított tény, hogy automatikusan vonzóbbnak látjuk azokat az embereket, akik jóindulatúan viszonyulnak hozzánk és másokhoz.

  • Fenntartotta neked a lift ajtaját?
  • Felajánlotta a segítségét?
  • Meghallgatott egy nehéz helyzetben?

Az ilyen és az ehhez hasonló szituációk miatt automatikusan másként kezdesz el tekinteni a körülötted levő emberekre, és bizony egyből szimpátiát fogsz érezni irántuk. Nincs ez másként akkor sem, ha te vagy kedves a környezetedben élőkkel!

 

A nevetés rendkívül vonzó!

Akinek van oka a nevetésre, az minden bizonnyal számos jó tulajdonságot tud felvonultatni, és alighanem szívesen van a saját bőrében. Mi más lehetne ennél vonzóbb? A kémia kialakulásának alapfeltétele a közös nevező, aminek szerves részét képezi a humor.

Férfiak és nők egyaránt az egyik leglényegesebb pontnak tartják az ismerkedés során, hogy a leendő partner meg tudja nevettetni őket, és ugyanezt ők is gond nélkül elérjék a másik félnél.

Az csak hab a tortán, hogy a felmérések alapján automatikusan szimpatikusabbnak – és ezáltal vonzóbbnak – találjuk azokat az embereket, akik mosolygósak, mint akik búskomor, vagy éppen mérges arcot vágnak.

 

Sétálj sokat a kutyáddal!

Az elmúlt években több felmérés is foglalkozott azzal, miért vonzóbbak azok az emberek, akiknek vannak házi kedvenceik. Nos, több okra is sikerült fényt deríteni sőt, azt is megtudhattuk, hogy a legnagyobb mázlisták a kutyás gazdik.

Ők sokkal nagyobb eséllyel ismerkednek idegenekkel és bonyolódnak flörtökbe akkor, amikor sétára indulnak a kedvenceikkel, mint mások.

De a házi kedvencek nem csak az ismerkedésben segítenek, hanem a vonzalom felkeltésében is: a jól nevelt kutyák tulajdonosairól automatikusan szimpatikus személyiségre asszociálunk.

Azt feltételezzük, hogy a gazdi felelősségteljes, odaadó, gondoskodó ember – csupa vonzó tulajdonság!

 

A nőies megjelenés igazi mágnes

Természetesen felkeltheted a figyelmet sportcipőben és melegítőben is, de ha a vonzalom a kérdés, akkor a legtöbb férfi előnyben részesíti a nőies megjelenést.

Fontos, hogy ebben az esetben az arany középút a nyerő, és az ízlés, a stílusos megjelenés sokkal előbbre való, mint a túlságosan feltűnő, esetleg hivalkodó öltözék, ami sokkal inkább kétségbeesettnek mutatja a viselőjét, mint vonzónak.

A sminket illetően a férfiak jobban kedvelik a szolid, vonásokat kiemelő, enyhe sminket, az öltözködésben pedig szeretik, ha a ruhák kiemelik a nőies formákat. Nem meglepő módon utálják a bő lebernyegeket, amik elrejtik az alakot, ellenben szeretik a csinos ruhákat és díjazzák az egységes összképet.

 

Ne félj mások szemébe nézni!

Tényleg igaz, hogy egy-egy pillantás mindent elmond az emberről, nem véletlen az sem, hogy a szemezés a flörtölés egyik leginkább bevett és ismert technikája.

Sokan ösztönösen keresik a vonzó emberekkel a szemkontaktust, és gond nélkül flörtölnek másokkal, de nem mindenkinek megy ez ilyen könnyen. Szerencsére ez a technika tanulható és érdemes is rá időt szánni.

Nem csak azért, mert egyértelműsítheted vele a szándékaidat, hanem mert mágikusan vonzó lehetsz a környezetedben élők számára, ha nem félsz mélyen a szemükbe nézni. Ezzel azt üzened, hogy nyílt lapokkal játszol, hiszel magadban, dúskálsz az önbizalomban, és ezek mind-mind nagyon vonzó tulajdonságok.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást