Életmód / Ezotéria

Melyik a kedvenc színed? Ezt árulja el a személyiségedről!

Kedvenc szín

Piros

Nem kell a szomszédba menned, ha egy kis temperamentumra van szükség, határozott személyiségedet bárhol, bármikor latba veted, ha úgy véled, hogy ezen múlik az érdekeid érvényesítése. Szereted, ha te vagy a középpontban és pontosan tudod, hogyan kell elcsavarni egy férfi fejét, de ember legyen a talpán, aki képes pezsgő, vibráló, energikus egyéniségedet hosszú távon lekötni.

Alapvetően szenvedélyes vagy, de vigyázz, hogy ne ess a ló túlsó oldalára: ha nem tanulod meg kordában tartani az érzelmeidet, agresszióba, uralkodásvágyba csaphatnak át.

Kék

A kék a nyugalom, a kiegyensúlyozottság, a végtelenség színe. Valószínűleg vonzódsz a művészetek iránt, esetleg te magad is művész beállítottságú vagy. Könnyen hangolódsz rá más emberekre, jó hallgatóság vagy, aki tiszta, hasznos tanácsokat ad azoknak, akik hozzáfordulnak, és általában te magad is bölcsen döntesz a sorsodat érintő kérdésekben.

Fontos számodra a harmónia, ezért néha konfliktuskerülőnek, gyenge akaratúnak tűnsz, pedig valójában csak hosszabb távon működő, csended megoldást keresel a nyílt összecsapás helyett. Vigyázz, hogy ez ne menjen az érdekeid rovására, ha kell, állj néha a sarkadra!

Citromsárga

Energikus, életteli, vidám szín – éppen olyan, mint te magad vagy. Úgy érzed, mindig, mindenhol ott kell lenned, mindent meg kell tapasztalnod, semmiből sem maradhatsz ki. Könnyen megnevetteted az embereket és hamar jókedvre hangolod a környezetedet, de ha nem vigyázol, az élet élvezeteinek habzsolása vissza is üthet.

Ne akard megváltoztatni azt a kedves, pozitív személyiséget, aki vagy, de vigyázz, hogy a mértéktelenség ne menjen az egészséged rovására, és állíts fel értékrendet: a bulizás ne tegye tönkre a karrieredet, a flörtölés pedig az igazi szerelmet, mert így személyiséged ragyogása hamar kifakulhat.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Zöld

A zöld a természet és a spiritualitás színe. Valószínűleg nyitott vagy a szellemi, magasabb szintű tudományok iránt, az a típus vagy, aki az élet értelmét keresi ahelyett, hogy elveszne a hétköznapi hangyamunkában. Rendszerető és precíz vagy, de ez nem jelenti azt, hogy folyton a részletek miatt aggódnál.

A rendezettségre inkább csak azért van szükséged, hogy nyugodt körülmények között foglalkozhass a fontosabb dolgokkal, legyen az valamilyen tudományos munka, vagy a család harmóniájának megteremtése. Nehezen tudnak felbosszantani, de vigyázz, mert megbocsájtó természeteddel sokan visszaélhetnek!

Fekete

A fekete hagyományosan a gyász, a bánat, a sötétség színe, de egyúttal letisztultságot, eleganciát, állandóságot is jelent. Aki a feketét szereti, az mindig a tökéletességre törekszik, és bár mindig magára vonja a figyelmet, elegáns és titokzatos is marad. Foglalkoztatnak a szellemi tudományok, szívesen nézel a dolgok mélyére, de nem vagy az a típus, aki a gondolatait bármikor, bárkivel megosztja.

A régi, bevált dolgokban bízol, de néha fontos, hogy valami újat is kipróbálj, különben túlságosan zárkózottá, egykedvűvé válhatsz. Engedj be új embereket az életedbe, utazz ismeretlen helyekre, kóstolj meg új ízeket, merészkedj ismeretlen területekre, hogy színesebb legyen az életed.

Barna

A barna színt kedvelő emberek hagyománytisztelők és rendszeretők. Mivel a barna a föld színe, ezért a realitást és materializmust szimbolizálja. A szín kedvelője ezért két lábbal a földön áll, becsületes, stabil és megbízható. Csendes magabiztossága mások által kedvelt személlyé teszi, ismerősei barátságosnak és megközelíthetőnek tartják.

Ha ez a kedvenc színed, akkor különös felelősségtudattal rendelkezel, komolyan veszed az életet, és mindent a család és otthon köré építesz. Szereted az egyszerűséget és kényelmet, társadhoz hűséges vagy. Nagyon nehezen viseled a kritikát valamint a kiszámíthatatlan embereket és helyzeteket.  

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást