Kattints, és töltődj fel! 5 applikáció a lelki harmóniáért

Kattints, és töltődj fel! 5 applikáció a lelki harmóniáért

Címlap / Életmód / Egészség / Kattints, és töltődj fel! 5 applikáció a lelki harmóniáért

Néha elég csupán 10 perc ahhoz, hogy feltöltődj napközben és erőt gyűjts a folytatáshoz. Ehhez nem is kell más, csak a mobilod, ami segít abban, hogy teljesen kizárd a külvilágot és csak magadra koncentrálj – lássuk, mely alkalmazásokat érdemes kipróbálnod!

Mindshift

Sokszor csak arra van szükségünk a rohanó hétköznapokon, hogy egy kicsit relaxálni tudjunk, vagy megálljunk pár percre összeszedni a gondolatainkat, de az is előfordul, hogy ahhoz, hogy továbbmenjünk, egy kis inspirációra van szükségünk.

A Mindshift nevű app sok mindenben a társad lehet a mindennapokban, hiszen fiatalos, inspiráló, és izgalmas kihívásokat rejteget.

Way of life

Vannak olyan szokásaid, amiktől szívesen megszabadulnál, vagy csak jó lenne egy helyen látni a mindennapi aktivitásaidat?

A Way of life nevű app pont erre nyújt megoldást, hiszen emlékeztet arra, ami lehet, hogy kimenne a fejedből, és erőt ad, amikor csak egy lökésre van szükséged.

Naponta elég csak egy-két percre rápillantanod, és máris jobban érzed majd magad!

Take a break

A mindennapi rohanásban szükség van arra, hogy megállj egy kicsit, feltöltődj és inspirálódj.

A Take a break nevű alkalmazás ebben segít, például ha a munkahelyeden kell egy kis szünet, vagy ha egy nehéz nap végén szeretnél megszabadulni a stressztől.

A meditációk mellé természetközeli hangokat is választhatsz, így a legjobb, ha repülőgép üzemmódba teszed a mobilod és csak ide koncentrálsz, hogy semmi ne zavarhasson meg!

Medium

A lelkedet nem csak relaxációval vagy meditációval tudod feltölteni, hiszen az is inspirál és motivál, ha a holtidőket hasznosan töltöd.

Ha belegondolsz, naponta legalább egy-két órát biztosan eltöltesz a Facebookon vagy csak az interneten kattintgatva, de mi lenne, ha ezt az időt inkább hasznosan töltenéd el?

A Medium nevű app összegyűjti a neked való izgalmas híreket és tartalmakat, de arra is lehetőséget biztosít, hogy te írd meg, amit szeretnél.

Itt meg is oszthatod a munkáidat és kapcsolatokat építhetsz – hát nem szuper?

Stop, breathe & think

A Stop, breathe & think (Állj meg, lélegezz és gondolkozz) a napod mottója is lehetne, hiszen erre minden nap figyelned kell.

A Mindfulness egy igazán divatos kifejezés lett manapság, de nehéz ráállni, főleg, ha azt sem tudod, hogyan kezdd.

Ez az app nagyon jó alap egy kezdőnek is, hiszen rövidebb és hosszabb időre is kikapcsolhatsz vele, különböző irányított gyakorlatok közül válogathatsz, és a használata is szuper egyszerű!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást