Életmód / Ezotéria

4 karrierista csillagjegy, aki keményen megdolgozik a sikerért

4 karrierista csillagjegy, aki keményen megdolgozik a sikerért

Kos: örökké bizonyítani akar

Te nagyon utálsz veszíteni, ezért mindent elkövetsz azért, hogy első legyél. Mindegy, hogy egy baráti kártyajátékról, vagy egy maratonról van szó, sosem adod fel, és keményen küzdesz. Ez természetesen a munkában sincs másképp; ha valamibe belevágod a fejszédet, a főnökeid biztosak lehetnek abban, hogy a maximumot hozod ki magadból. Már csak azért is, mert szeretnéd bebizonyítani a környezetednek, hogy képes vagy arra, amit a fejedbe veszel.

Bátor vagy és motivált, ez a kettő együtt pedig segít, hogy fényes karriert fuss be. Néha talán egy kicsit túlságosan is nagy benned a versenyszellem, de ha megtanulod ezt kezelni, semmi sem állhat majd az utadba!

Szűz: őt semmi sem érheti váratlanul

Ha valaki, akkor te ragaszkodsz a noteszedhez, és ahhoz, hogy mindenről listát írj. Nem akarsz semmit elfelejteni, ezért még a legapróbb dolgokat is összeírod magadnak, megtervezed a munkafolyamatokat, és lépésről lépésre haladsz a céljaid felé. Analitikus és logikus gondolkodásmódod ebben segítségedre van, így aztán tényleg semmi sem érhet téged váratlanul.

Mindegy, milyen stresszes szituációba kerülsz, szerencsére képes vagy hideg fejjel gondolkodni, hiszen mindenre van egy jó terved, amit bevethetsz. Ez utóbbi miatt gyakran az ismerőseid is tőled kérnek tanácsokat. Rendkívül szorgalmas vagy, és mivel nem tudsz lazítani addig, míg vannak befejezetlen feladataid, még a hétvégéidet is képes vagy beáldozni a munkád kedvéért.

Petar Chernaev/istockphoto.com

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást