Otthon / Dekor

Karácsonyi lakberendező tárgyak

Szeretnéd ünnepi hangulatba öltöztetni otthonod? Körülnéztünk néhány lakberendező üzlet “polcain”, hogy milyen dekoratív újításokkal teremthetünk karácsonyi hangulatot otthonunkban.

Laptop asztal

Egyre elterjedtebb napi foglalatosságunk a számítógépezés, még ha nem is munkánk része, gyakran elővesszük a kis notebookot.
Hogy kényelmesebbé tegyük ezt a szokásunkat, és a karácsony szellemének is eleget tegyünk, szerezzünk be egy ilyen dekoratív állítható notebook asztalt. Nemcsak számítógépnek, de étkezésnek is kíváló!
IKEA, 5990 Ft.

Karácsonyi szalvétatartó

Az ünnepi terítékek elengedhetetlen tartozéka a szalvétatartó. Szerezz be egy ilyen fémből készült, csillag dekorációval tarkított tartót. Kapható piros és fehér színben is!

KIKA, 2999 Ft.

Díszpárna

Szeretjük a Zara Home termékeket, mert annyira kíváló anyagból és designban készülnek. Egy ilyen télies díszpárna biztos csodás dísze lenne otthonunknak!
Zara Home, kb. 14.000 Ft.

Karácsonyi borospohár

A kék színű üvegekben van valami ünnepélyes és kifinomult. Egy ilyen aranyozott kék pohárszettel csodás terítéket varázsolhatsz a téli ünnepekre (is).
Zara Home, kb. 2500 Ft.

Mikulás törölköző

Az ünnepek kicsit a mesékről és gyerekes életérzésről is szólnak. Ezek a hóember díszítésű törölközők igazi téli hangulatot adnak fürdőszobánknak!
Kika, 4 999 Ft.

Olvastad már?  4 berendezési praktika, ha nőiesíteni szeretnéd a szobákat úgy, hogy a pasidnak is tetsszen

Szőnyeg mezítlábasoknak

Ez a 200×140 cm-es hosszú szálú szőnyeg havas talaj benyomását kelti. Ideális egy modern, letisztult lakás padlójára, főként a téli időszakra!
Ikea, 17990 Ft.

Pezsgő színű ágytakaró

Ez a puha, meleg takaró mindennapi társunk lehet télen. Gondoskodik békés relaxációnkról. Képzeljük el mennyire kellemes egy ilyen takaró öleléséből szemlélni a ragyogó karácsonyfát!
Kika, 8990 Ft.

Aranyozott képkeret

Lepd meg szerettedet egy ilyen különleges aranyozott képkerettel, persze töltsd meg egy személyes fényképpel is. Ez a luxus hatású képkeret szezontól függetlenül jól mutat a polcon!
Zara Home, kb. 7200 Ft.

Antik kőszobrok

A kertünkben vagy teraszunkon is ünnepi hangulatot teremthetünk ezekkel az antik kőszobrokkal. Meghitt, művészi hangulatot idéznek.
Art-land.hu

Tároló kosár

Az ünnepek előtti rendrakásban jól jöhetnek ezek a dekoratív, fonott kosarak. Minden apró kacatot elrejtenek, ráadásul annyira mutatósak!
Ikea, 1790 Ft.

Fényáteresztő függönypár

Ha a hálószobádban meghitt hangulatot szeretnél teremteni, válaszd ezeket az angyali fényáteresztő függönyöket!
Ikea, 6990 Ft.

Gyöngyös gyertya

Elegáns dísze lehet otthonodnak egy ilyen sikkes, gyöngy-hatású gyertya.
Kika, 1990 Ft.

Olvastad már?  Ezek lesznek 2020 legtrendibb lakberendezési színei

Párna dekorációk

Egyszerű párnáidat ideiglenesen feldobhatod télies dekór elemekkel. Egyszerűen varrd rá lazán a párnákra, majd az ünnepek után bontsd le!
Ikea, 995 Ft.

Világító fűzér

Hangulatos világító hópehely fűzér, amely ideális a kültér vagy a beltér díszítésére. Egy világító fűzér 48 hópelyhet tartalmaz.
Ikea, 4990 Ft.