Kapcsolat egy nős férfival

Kapcsolat egy nős férfival

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Kapcsolat egy nős férfival

Figyelembe véve a téma érzékenységét, lehet, hogy nem fog tetszeni, amit olvasni fogsz.

Nehéz megtalálni az igazságot az ilyen fajta kapcsolatokban, mert valamelyik fél számára ez mindig fájdalmas. Az igazság az, hogy rengeteg házas férfi számára ez jelenti a valóságot.

A “másik nő” is épp párkapcsolatot épít ki egy olyan emberrel, aki elméletileg már megtalálta párját, ezért meg próbáljuk az ő szemszögéből is megvizsgálni az ilyen helyzeteket.

Bizonyára a család és barátok már kifejtették véleményüket arról, hogy nem helyeslik a kapcsolatot. Nem csoda, hisz a társadalom szereti a szabályokat, és minden eltérő helyzetet elítél. A lényeg, hogy mindenki azt zengi a férfinek és a másik nőnek, hogy “NEM SZABAD”. De ti nem hallgattok rájuk, mert a szív szava mindennél fontosabb és hangosabb, ő pedig azt mondja harcolj a szerelemért.

Szóval mi a legjobb tanács annak a nőnek, aki házas emberrel bonyolódik szerelmi kapcsolatba? Az, hogy NE tegye.

Abban az esetben, ha ezt az univerzális tanácsot nem tartja be a nő, akkor komolyan át kell gondolnia a kapcsolatot. Az a férfi, aki partnert keres a felesége mellett, az nem biztos, hogy megéri a ráfordított érzelmeket és időt. Elvégre egy férfinek el kell magában döntenie, hogyan folytatja életét anélkül, hogy hazugságokhoz folyamodna.

Itt van néhány dolog, amit érdemes figyelembe vennie azoknak a nőknek, akik ilyen kapcsolatot kezdenek.

– Tudnod kell, hogy nem csak benneteket érint, hanem sok embert körülöttetek. Meg kell harcolnod a bűn érzésével, amit a házassága és a gyermekei ellen tesztek. Bár pillanatnyilag az megnyugtat, hogy amiről nem tudnak, az nem is fáj nekik, de tény, hogy előbb utóbb kihat rájuk és bélyeget tesz életükre. Ha szívekkel és érzelmekkel játszol, akkor életekkel is játszol egyaránt, és ez nagyon érzékeny kérdés. Sok élet mehet tönkre szívfájdalmak miatt.

– Egy házas emberrel való ismerkedés rengeteg korlátozással jár.

Nem mutatkozhattok nyilvános helyen együtt. Nem hívhatod, amikor a családjával és barátaival van. Nem látogathatod meg a munkahelyén. Ez már eleve túl sok lehet egy nő számára.

– Egy nős férfi sok áldozatot kíván. Szeretheted teljes szívedből, ő akkor sem lehet csak a tied. Bár okozhattok szép perceket egymásnak, a fájdalom is állandóan jelen van.

– Egy házas emberrel való ismerkedés csomó elítélendő címmel bélyegez meg. Ez egy plussz ok, amiért titkolóznotok kell. Ez a legtöbb ember számára már sok. Nem kevés bátorságra és kitartásra lenne szükséged egy ilyen faja élethez.

– A házasságon kívüli kapcsolatoknak nincs célja, értelmetlenné válik, mert nincs kilátás házasságra és örök együttlétre. Még ha gondolkodik is a házassága felbontásán, akkor még mindig együtt kell élni a bűntudattal, hogy egy párt szétszakítottál és egy család tönkrement.

Sajnos az ilyen helyzetekkel foglalkozni kell, és jó látni néhány igazságot, mi előtt túl késő lenne helyrehozni. Varázsolj magadnak elég erőt ahhoz, hogy szembenézz a valódi kérdésekkel, és nem fogod megbánni a jövőbeli cselekedeteidet.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást