Jennifer Aniston receptje: 10 éven keresztül minden nap ezt a karcsúsító salátát ette

Jennifer Aniston receptje: 10 éven keresztül minden nap ezt a karcsúsító salátát ette

Címlap / Életmód / Receptek / Jennifer Aniston receptje: 10 éven keresztül minden nap ezt a karcsúsító salátát ette

Ő sem figyelt mindig az egészséges táplálkozásra

Jennifer Aniston többször is beszélt arról, hogy egy ideig ő sem ügyelt az egészséges táplálkozásra – elmondása szerint, miután annak idején elköltözött otthonról, igazi lázadó volt az étkezések terén. Míg édesanyja egészségfanatikusként mindig gondoskodott róla, hogy tápláló ételek kerüljenek az asztalra, addig a szép színésznő később kifejezetten kereste azokat a csábító élelmiszereket, például a cukros gabonapelyheket, amelyek tele vannak mesterséges adalékanyagokkal.

Egy idő után azonban egyre rosszabbul érezte magát tőlük, ezért felkeresett egy táplálkozási szakértőt. Ekkor rájött, hogy édesanyja korábban hatalmas szívességet tett neki azzal, hogy éveken keresztül figyelt arra, miket fogyaszt. Ezután újra visszatért az egészséges táplálkozáshoz, és mivel rendszeresen mozog is, ezért máig azt vallja, hogy időnként megengedhet magának bármit, amit megkíván.

Hosszú ideje tudatos életmódot folytat

Jennifer Aniston évtizedek óta figyel a kiegyensúlyozott életvitelre. Míg az ébresztő megszólalása után sokan egyből megragadjuk a telefonunkat, és megnézzük, kaptunk-e üzeneteket, addig ő igyekszik nélküle kezdeni a reggeljeit. Megeteti a kutyáit, elviszi őket sétálni, meditál, főz egy kávét, majd naplót vagy hálalistát ír.

Csak ezután veszi elő a telefonját, hogy megnézze az e-maileket, SMS-eket és minden üzleti dolgot, amivel foglalkozni szokott. Az edzésre is gyakran szán időt, legtöbbször ugrókötelezik.

Ami a táplálkozását illeti, étrendje többnyire a gyümölcsök, a zöldségek, a fehérjék és az egészséges zsírok megfelelő egyensúlyából áll. Gyakran fogyaszt fehérjeturmixot, és az avokádóért is rajong. Azokon a napokon, amikor pedig megengedi magának, hogy bármit megegyen, amit megkíván, legtöbbször a tésztaételekre esik a választása. Kedvence azonban mégis egy könnyed saláta – olyannyira, hogy nem kevesebb, mint tíz éven keresztül ráadásul minden nap evett belőle.

Ezt a karcsúsító salátát ette tíz éven keresztül

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást