Így olvashatod el az Instagram-üzeneteket titokban – és innen tudhatod, ha a tiéddel is ez történt

Így olvashatod el az Instagram-üzeneteket titokban – és innen tudhatod, ha a tiéddel is ez történt

Címlap / Kikapcsolódás / Tech és kütyük / Így olvashatod el az Instagram-üzeneteket titokban – és innen tudhatod, ha a tiéddel is ez történt

Néhány trükk segít abban, hogy időt nyerj a válaszadáshoz – vagy, hogy eldöntsd, egyáltalán válaszra méltatod-e az üzenet küldőjét. Íme a tippek, amikkel észrevétlenül olvasgathatod az üzeneteidet.

A legegyszerűbb megoldás

A leggyorsabb trükk az, hogy az értesítéseknél elolvasod az üzenet szövegét. A rövidebb üzeneteket teljes egészében el tudod olvasni, de ha iPhone-od van, akkor egyszerűen lehúzhatod az értesítés buborékját és többet látsz belőle. Szintén megoldás, ha az értesítések között hosszan rányomod az ujjadat arra, amelyiket meg szeretnéd nézni. 

Ha Androidos vagy, akkor nyomj a lefelé nyílra az értesítés mellett. Nagyon vigyázz, mert ha véletlenül magára az értesítésre nyomsz rá, akkor egyből az Instán találod magad és az üzenet küldője előtt sem lesz többé titok, hogy olvastad, amit írt.

Hirug/istockphoto.com

A legbiztosabb módszer

Az egyik legbiztosabb megoldás az, ha a korlátozás funkciót használod. Ez hasonló a letiltáshoz, ám nem kap értesítést erről a másik felhasználó. A korlátozás alkalmazásával az üzenet küldőjének DM-jei az engedélykérések közé kerülnek. Az app nem értesíti a másik felet, ha megnézted, amit küldött, csak abban az esetben, ha elfogadod a kérésüket.

Ehhez annyit kell tenned, hogy megnézed az illető profilját és rányomsz a jobb felső sarokban lévő három pontra. A felnyíló menüből válaszd a legfelső, korlátozás funkciót, majd erősítsd meg a választásod. Ha ezzel megvagy, nyugodtan nyisd meg az üzenetét, a küldője nem fog erről tudomást szerezni. 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást